Shiro. komentáře u knih
Osobně mě již první serie nadchla a tak nějak jsem měla tušení, že se něco zvrtne, ale tohle jsme skutečně nečekala. Nejdříve jsem byla trochu zklamá jak dopadl její první vztah, ale jedna postava měla pravdu. Spoil!! (Láska se umí proměnit v jed) ale díky tomu objevila jeho. Myslím si, že to užasné, kolik v sobě dokázali nalézt. Přálé, druhy a hlavně si rozumí. Tento díl jsme zhltla s velkým očekáváním a nezklamlo, doufám, že se mohu těšit i na další serii a vše dopadne tak jak má- dobře. Stačí, že se bojím při serii skleněný trůn. :
Abych pravdu, celou knihu jsem se bála, kdo nebo o koho příjdu se svých milovaných. Nakonec jsem byla knihou natolik uchvácená, že mé emoce zabrouzdali dále i postavám, které byli skoro neznámé, ale i přesto jsem pro ně ronila slzy jako kdybych měla pocit, co v nich druzí viděli. Jednoduše užasné. Dech beroucí serie.
Překvapivý konec pro mne ani tolik, již nebyl. Jelikož po přečtení si názoru autorky a vztahu k postavám mi konec byl jednoznačný a jsem ráda. Že vše dopadlo tak jak dopadlo, však nová tajemství a nevyřešené, doufám, že se rozuzluje v následujícím díle o němž se zmiňovala jak Sarah, tak i někteří a to NOVELA. S velkým očekáváním, čekám na příběhy postav, jejíž děj neměl šanci tolik prokouknout.
Osobně se mi serie libila, ale pak BUM. Velké zklamání po přečtení třetí knihy mé očekávání upadlo a po dočtení serie úplně.
Mám pocit, jako kdy autorka ve mně zabila pocit nadšení z této serie.