Šílený.Knihomol komentáře u knih
Kdyby nebylo těch chyb, dala pych 5*, ale někdy jsem vážně netušila, kde jsou... Letěli na sever a přitom se objevili na západu? U kruhu stromů...?
I tak to ale byla skvělá knížka s originálním dějem.
Napínavé, konec se mi jaksi s tím objasněním zamotal, ale nakonec jsem to pochopila :D
Skvělá kniha, už se těším na druhý díl, který mám doma. Kdybych měla dlouho čekat na další díl, asi bych se mezitím zbláznila, kvůli konci. XD
Áááá, pomoc!! Sedminohý peruánský savý pavouk!!! :D Zase jsem se nasmála jako u 1. dílu ;)
Nechápu jak něco tak nudnýho může být bestseller... Deník byl o normálních nudných věcech, a zasmála jsem se párkrát (Sejr). Jinak samý obrázky, celkově fakt nudný. A přitom o tom básní celá moje třída a někdo už čte několikátý díl...
Taky jsem si (trochu :D) pobrečela, ale jinak dojemná krásná a velmi poučná knížka.
Hezké a napínavé, byla jsem celá napjatá z toho kdo je ve zkutečnosti Veragin, chystám se číst Křišťály moci.
Opravdu asi zatím nejnapínavěji úžasný díl. Byla jsem celá napjatá. Od začátku do konce. Prostě jedním slovem: SUPERNAPÍNAVĚKRÁSNĚÚŽASNÉÉ :D
U první kapitoly jsem to chtěla vzdát, nebavila mě, ale u druhé a dalších už mě to začalo unášet :D Prostě supeer!!! :D
Celá série byla super!!! Všechny 4 knihy jsem přečetla za méně než dva měsíce, to mi bylo 10 let a to je co říct