SilvieDee SilvieDee komentáře u knih

☰ menu

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Tato detektivka určitě patří mezi tu oddychovou knihu, kterou přečtěte na posezení. Některé pasáže se trošku vlekly, ale určitě jich není moc. Celkově je kniha opravdu zábavná a napínavá. Nejedná se o nic náročně psychologického, takže ji ocení i upracovaní a psychicky unavení jedinci, kteří si chtějí odpočinout. Hlavni hrdinka je moc sympatická. Srážím jednu * akorát za to, že mi hodně rychle došlo, kdo je vrah.

23.09.2017 4 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Tato kniha je prostě vynikající!!! Myslela jsem si, že po Nesbovi a Adleru Oslenovi už mě nic nepřekvapí, ale opak je pravdou. Osobně se mi tato kniha líbila ze všeho nejvíc a dokonce i víc než Sněhulák. Čtení bylo šíleně napínavé a naprosto strhující. Četla se naprosto sama. Dělala jsem si přestávky pouze na to, abych vždycky popadla dech, který jsem během čtení často ztratila. :) Příběh je dokonale vymyšlen a moc se mi libilo i to tajemno, které celou knihu provází. Detektiv si mě získal od samého začátku a celkově byly postavy sympatické. Těším se, až se vrhnu na další knihy od této autorské dvojice. :)

23.09.2017 5 z 5


Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Moc hezky napsané a celkově napínavé čtení. Určitě to dle mého názoru není kniha do postele, kdy už na půl spíte a hledáte něco oddychového. Celé téma knihy (které he právě na tomto příběhu tak zajímavé) chce více soustředění a čisté mysli. Určitě moc doporučuji!

22.09.2017 4 z 5


Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Knížka se četla úplně sama. Ten žánr mě celkově moc bavil. Směs detektivního a romantického příběhu se zajímavou zápletkou, i když s trochu předvídatelným rozuzlením. Je to opravdu výborná oddychovka, která musí v každé čtenářce probudit vášeň i napětí. :)

22.09.2017 5 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Za mě určitě nejlepší od Nesba, jakou jsem četla. Některé části byly možná trochu zbytečné a zdlouhavé, ale celkově super! Napětí, vzrušení. Moc doporučuji. :)

22.09.2017 5 z 5