SimonaP komentáře u knih
Určitě originální děj, hezky se čte, chvílemi vtipné, chvílemi strašné. Ale bavilo mě to.
To byla blbost. Tak pro patnáctileté. Nudné, nepravděpodobné. Všichni se chovali divně. Nechápu to vysoké hodnocení.
Určitě čtivé a napínavé, vraha jsem ovšem odhalila před polovinou knihy. Nepochopila jsem, kdo je Dupreé? Kdyby ho pořádně poslouchala, tak by vraha odhalila podle mě mnohem dříve.
Já se asi nepoučím . Už Papíroví duchové mě nebavili a tohle taky ne. Divně psané, přišlo mi, že autorka občas něco v ději přeskočila. Konec jakž takž vysvětlující.
Knížka byla napínavá, četla se dobře, ale konec mi přišel přehnaný a těžko uvěřitelný.
Ze začátku jsem měla problém se stylem vyprávění, přišlo mi to jako kniha pro teenagery, docela se vlekla, ale konec byl nečekaný a opravdu šílený.
Kniha byla taková rozvláčná, postrádala napětí. Ale číst se dala. Vraha jsem začala tušit až před koncem knihy.
Kniha mi přišla nudná a zdlouhavá, dlouho se nic nedělo, žádné napětí.Motivy vražd mi přišly těžko uvěřitelné a náhodné. Spisovatelka má mnohem lepší knížky.
Kniha se mi moc líbila, vyprávění o výchovném ústavu by mohla být zajímavá samostatná kniha. Napínavé, čtivé.
Nebavilo mě to, zdlouhavé, nesedl mi ani styl vyprávění, na to, že je spisovatel policista ,nepřesnosti, nelogičnosti.
Celkem nuda, nic se tam nedělo, zvraty teda podle mě žádné, všechno bylo předvídatelné. Nezvěstná byla lepší.
Kniha se četla dobře, občas mi přišla zdlouhavá, ale bavila mne. Akorát mi přišlo moc stručné a v jádru asi i nepochopené vysvĕtlení vraždy Soni, možná by bylo na místĕ to trochu rozvést.
Knížka mě bavila, i když vzdáleně podobná knížka Poslední paní Parishová mě bavila mnohem víc.
První půlka strašně natahovaná, nudná, ještě blechy písmenka, od půlky se to rozjede a je to zajímavé, ale těžko uvěřitelné, nevěřím, že by jí nechal v pokoji např. ultrazvuk. A proč jí nedal do pokoje sledovací kameru? No to by pak ale zase nebylo o čem psát, že.
Knížku jsem nečetla souvisle, přeskakovala jsem stránky, za mě opravdu ne.
Knížka mě bavila, akorát jsem se občas ztrácela v přemíře postav. Je zvláštní, že zrovna takovou knihu napsali muži.
Knížka byla napínavá, o tom žádná, ale hlavní hrdinka mi byla nesympatická od samého začátku. Popisování její poruchy na každé desáté stránce mi přišlo otravné, stačilo by mi to jednou.SPOILER :Myslím si, že jí nic nebránilo vztah utnout, dokud byl čas. A nepochopila jsem, proč si poté nedala do bytu alarm?
Knížka se mi líbila, i když mě někde v půlce napadlo, jak by to asi celé mohlo být a kdo za tím stojí.
Knížka mě bavila moc, posledních asi sto stran bylo opravdu napínavých. Stylem mi trochu připomínala Moriarty, pořád, až do konce, nevíte, co se vlastně stalo.