sira

Inspirativní kniha, která nás upozorňuje na omezení, která si tvoříme vlastně my sami. Když to člověk čte, je to logické a zcela jednoduché, ale pak to aplikovat do vlastního života je trošku těžší:-)

Velmi podrobná kniha, která se věnuje psychosomatice. U každé kapitoly je několik návrhů na praktická cvičení a meditace, které si může každý vyzkoušet. Kniha mne velmi inspirovala a budu se této oblasti věnovat i dál. Důležité je si uvědomit, že nemáme bojovat s tělem, ale že tělo nám zrcadlí různé problémy, se kterými se dá dále pracovat.

Karty plné energie a milosti, kterou nám elohimové přinášejí. Kdo by cítil potřebu se s nimi spojit, karty mohu doporučit. Kniha ke kartám přináší doplňující informace a texty, prostřednictvím kterých se na ně dokážeme lépe naladit.

Úžasná kniha, která vás seznámí s elohimy a jejich energiemi. Neznám žádnou další knihu, která by o nich tak podrobně psala. Během četby jsem si vyzkoušela praktická doporučení a mohu potvrdit, že to opravdu funguje. A je to báječné:-)

Inspirativní kniha pro každého, kdo se chce seznámit se svými vnitřním dítětem. Ideální pro někoho, koho toto téma oslovuje, ale nic o něm neví. Kniha je plná praktických cvičení i ukázek práce s dítětem.

Kniha nabízí praktické návody, jak zvládat své emoce a citlivě ukazuje, že prožívat emoce je úplně normální, záleží jen na nás, jak moc nás ovlivní. Pokud někdo cítíte, že všechno moc prožíváte vzhledem ke svému okolí, tak je to kniha pro vás:-)

Úchvatná kniha, která nám pomáhá nalézt svou osobní cestu sami k sobě a k posvátnému ženství.

Příjemná kniha, která nabízí další možnou cestu k našim zvířecím průvodcům. Z knihy čiší láska autorky ke zvířatům a obrázky jsou úplně snové. Touto oblastí se zabývám dlouho, takže nemám problém s odkazy na anděly, minulé životy apod. Pro někoho, kdo s touto oblastí začíná, může být kniha trošku plná informací, které si má dohledat, protože v ní nemá vysvětlení, ale proč ne:-)

Další skvělá kniha, nad kterou stojí za to se zamyslet. Určitě mohu doporučit všem, kteří si kladou otázky sami o sobě a o tom, jak se mohou posunout dál.

Kryon předává opět inspirující poselství. Kniha je plná zajímavých informací, které se dají lehce přenést do běžného života. I když se mi zpočátku zdál Kryon náročný na soustředění, tak jsem postupně změnila názor a už se nemůžu dočkat, až se pustím do čtení další knihy.

Kniha je plná informací, které jsou na mne chvílemi až moc technické. Magnetismu příliš nerozumím, takže pro mne bylo náročné se prokousat technickými pasážemi a proto mi to trvalo déle, než jsem knihu přečetla. Každopádně zásadní myšlenky jsou přínosné, takže knihu mohu vřele doporučit.

Od knihy jsem čekala opravdu více. Několik příběhů je inspirativních, ale i vzhledem k jejich délce není možné očekávat větší pochopení jednotlivých osudů a vybrat si z nich více pro sebe. Kniha je dostupná v Levných knihách za cenu, která obsahu určitě odpovídá.

Knihu jsem objevila včera v Levných knihách - takže kdyby jí někdo sháněl, je za výbornou cenu. Souhlasím s předchozím komentářem - čekala jsem něco hlubšího, na druhou stranu - k určitému zamyšlení nad sebou mne přivedla, takže snad si z ní každý něco vybere.

Skvělá kniha, která nám přibližuje život zvířat, které máme občas tendence podceňovat. Autorka nám zde ukazuje, jak hodně jsou zvířata naladěné na své majitele a okolí a jak dokáží přemýšlet.

Příjemná a přehledná kniha, kde si každý může najít konkrétní téma, které ho zajímá a najde si zde rady, jak situaci změnit. Oceňuji, že celý systém feng-šuej není předkládán jako dogma, ale že je zde ponechán prostor pro intuici jednotlivce.

Zajímavá kniha, která ukazuje další použití krystalů. Není třeba mít znalosti o krystalech, v knize jsou vždy u jednotlivých krystalů uvedeny základní vlastnosti. Použití krystalů je zde uváděno tématicky - např. elektrosmog, nachlazení, vyrovnanost apod. a u každého tématu je rozepsán jeden hlavní krystal a dále několik alternativních.

Kniha obsahuje podrobně popsané rituály se svíčkami. Rituály mají jasně danou strukturu, včetně toho, co se u nich má pronášet (vesměs citace Bible, žalmy). Od knihy jsem toho očekávala více. Až poslední tři stránky jsou věnované vizualizaci. Pokud někomu vyhovují jasně dané rituály a nechce se spoléhat na svou intuici, pak je to zřejmě pro něj vhodná kniha.

Velmi příjemná kniha, která jednoduchým způsobem nabízí cestu sám k sobě a k lepšímu životu. Jako prostředek nabízí právě květ života. V knize jsou uvedeny konkrétní meditace a různá cvičení. Je tu také skvěle popsáno, jakými všemi způsoby se dá květ života využít. V poslední době je květ života velmi populární a trošku moc mystický. Autorka nás s ním seznamuje jako s něčím základním, co tu vždy bylo, je a bude a to oceňuji. I když je to útlá kniha, je zde hodně informací a rozhodně stojí za to si ji přečíst a něco si i vyzkoušet.

Opět úžasná kniha! Od této autorky a jejího duchovního průvodce jsem jich přečetla již několik a všechny stojí za to! Kniha je psána příjemných jednoduchým způsobem, ale zachovává si hluboké myšlenky. Autorka nepoužívá zbytečné komplikované rádoby esoterické věty, ale srozumitelným způsobem dokáže předat informace o tom, jak nalézt vlastní cestu, jak zvyšovat své vibrace, jak pomáhat svému okolí a na co si dát pozor. Za každou kapitolou je podrobně rozepsaná meditace k danému tématu. Rozhodně doporučuji každému, kdo hledá svou vlastní cestu.

Skvělá kniha o čchi-kungu. Jednotlivé cviky jsou zde opravdu podrobně popsány, takže není problém se o cvičení pokusit i bez učitele. Ocenila jsem informace o energetických drahách. V knize je na můj vkus zbytečně velká část věnována poděkování učitele - tj. zkušenosti žáků, ale možná to někoho inspiruje - tak proč ne:-) Objevila jsem i od tohoto autora video na youtube - takže kdo by chtěl, pohledejte - čchi-kung První stupeň a naleznete video.