sira

Kniha popisuje autorovy zkušenosti s regresí a s jeho pojetím spřízněných duší. Je zde uveden i podrobný popis, jak se sám uvést do meditace a projít si minulé životy.

Kniha nabízí základní informace, jak s krystaly pracovat. Zaměřuje se hodně na práci s čakrami a i krystalovými mřížkami. Na můj vkus je zde zbytečně hodně ilustrací a fotografií, ale informace jsou zde také:-)

Přerušovaný půst je tu rozebrán především z biologického pohledu, spirituální přínos je tu jenom zmíněn, ale celkově je kniha přehledná a inspirující.

Klasický Kryon se vším všudy:-) Praktické informace, inspirující poselství.. několik částí jsem si poznamenala, abych se k nim mohla vracet a to mám samozřejmě všechny knihy koupené, ale někdy se špatně hledají konkrétní informace. Koho oslovuje Kryonova poselství, bude opět nadšen jako já.

Skvělá kniha plná informací a kvalitních fotografií.

Kniha obsahuje informace o základních drahokamech a jak s nimi pracovat a to praktickým způsobem. Oceňuji, že je vše podáno velmi přehledně a každý (tedy i začátečník) získá potřebné základy pro obohacení svého života krystaly.

Kniha je vlídný průvodce změnou životního stylu. I když je kniha praktická a vůbec ne esoterická, v podstatě nás vede k vědomému života a k cestě kaizen:-) Postupnými kroky se dostaneme tak, kam si přejeme - technika se dá vztáhnout na všechny aspekty života, nejenom na hubnutí, ale opravdu na náš přístup k života a k jeho užívání.

Klasický Kryon - kniha plná informací, dojmů a nepopsatelných zážitků:-)

Kniha přináší mnoho zajímavých legend a příběhů o účincích jednotlivých krystalů a o vzniku jejich jmen.

Velmi stručný průvodce práce s krystaly. U knihy mne zarazilo, že např. u účinků hematitu uvádí zcela jiné účinky, než kámen má a to by mohlo být pro začátečníky dost zavádějící.

Velmi inspirující kniha, která přináší praktické informace, které je možné využít každý den pro zklidnění našeho života - i těch kolem nás:-)

Přečetla jsem už několik knih od Kryona a o této jsem si myslela, že to bude spíš takový relax, protože proti třeba DNA to je lehké téma. Kniha mne velmi překvapila, protože i když jsou to krátké příběhy, tak mne to tak zasáhlo, že jsem to musela přestat číst na veřejnosti a dočíst doma. Podobenství jsou úžasná a každý si z toho vybere, co právě potřebuje. Budu ji doporučovat i těm, kteří nejsou až takoví nadšenci do osobního rozvoje, protože si myslím, že zrovna tato knížka je přínosná opravdu pro každého.

Přehledný atlas plný kvalitních fotografií a informací. 300 vzorků v jedné publikaci, kterou lze opravdu dát do kapsy.

Útlá kniha nabízí základní informace o práci s krystaly - čištění, nabíjení, skladování i tvorbu krystalických mřížek. Kniha uvádí 15 základních krystalů, které jsou schopny pokrýt v podstatě všechna témata, které řešíme. Všechny hvězdičky nedávám jen kvůli tomu, že jsem u této autorky zvyklá na podrobnější informace:-) Pro někoho, pro koho je to spíš okrajové téma je kniha určitě super a i ti znalejší si tam najdou nové nápady.

Skvělá kniha! Pro mne jsou velmi přínosné především detailní záběry hornin.

Útlá kniha, která obsahuje vzhledem ke své velikosti mnoho zajímavých informací a také kvalitní fotky, na kterých je zřejmá barva i struktura jednotlivých hornin.

Velmi stručná kniha, která obsahuje pouze některé nerosty. Bohužel kromě toho, že obsahuje minimum informací, tak nemá ani kvalitní fotografie.

Stručný přehled několika druhů minerálů. Oceňuji kvalitní fotografie.

Kniha nabízí poměrně podrobné informace, jaké krystaly se hodí k jednotlivým znamením a rozděluje i do jednotlivých dekád.

Přehledně a příjemně napsaná kniha plná informací, nad kterými by se měl zamyslet jednou za čas asi každý - všichni jsme jedineční, neměli bychom se porovnávat s ostatními a měli bychom žít především v souladu se svou duší.