Sisi11 komentáře u knih
Krásné čtení pro všechny milovníky a příznivce psychologie. Kniha začíná velice důležitým líčením historie rodiny, dále celé situace a žití v Rusku. Popisuje jednotlivé etapy Sabinina života a rozebírá její životní události. Když jsem tuto knihu začínala číst, nevěděla jsem o psychoanalýze ani slovo. Z knihy jsem se dozvěděla spoustu informací a byla jsem natolik oslovena, že jsem si začala hledat materiál a rozvíjet svou nově nabytou znalost dále. Jsem velmi vděčná momentu, kdy jsem na tuto knihu úplnou náhodou narazila.
Skvostné! Kniha mě velmi oslovila již na začátku a nedala mi spát. Četla jsem ji s velikou chutí a příběh mě opravdu nadchl. V určitých místech jsem musela mít po ruce kapesníčky, opravdu dojemně krásné.
Jak to vlastně u nás na té Zeměploše chodí? To vám detailně poví začátek této knihy a poté skočíte rovnou střemhlav do úžasně vtipného příběhu. Dvojice Mrakoplaš a Dvoukvítek (plus Zavazadlo samozřejmě!!) je naprosto úžasná, velmi mě bavili. Příběhy Zeměplochy jsem si od prvního okamžiku zamilovala ;)
Velice krásné pokračování dobrodružství mamlase Mrakoplaše a jeho přítele Dvoukvítka. Tuhle dvojici opravdu žeru! Kniha je protkána vtipy a opravdu skvělými situacemi, kdy jsem se zasmála od srdce.
Barvitý a poutavý příběh plný všeho, co miluji - horská vesnice, bylinkářství, bábi čarodějnice, Ankh-Morpork, ... no prostě nádhera. Krásný a velmi okouzlující začátek mě chytil za srdce a už mě nepustil. Knihu jsem dočetla za 2 dny, nemohla jsem ji přestat hltat.