šlejfířka komentáře u knih
Spisovatelka píše prostě fajn nic víc k tomu nedodám.
První z knížek této spisovatelky která se mi dostala do ruky.A nejvíc se mi líbila.
Hezky se četla a nezklamala moje očekávání od typu této literatury.kterou beru jako odpočinkovou.
Mně se historické krimi o Borkovi líbí.Některé příběhy i možná víc než od jiných autorů.Takže za jedna.
Koukám tato knížka má asi nejhorší hodnocen.A zrovna tahla knížka se mi mimo Kočovné nevěstky líbí nejvíc.
Když jsem si dělala rodokmen hrozně jsem si přála mít v rodokmenu kata.Bohužel žádného jsem nenašla dostala jsem se do roku 1645 dál ne.
Tak mi to knížka vynahradila.
Knížku jsem si užila jak se patří.Ale žít bych v té době určitě nechtěla.
Ještě že knížka bydlí v mé knihovně můžu si jí přečíst znovu a znovu.
Tato knížka mně tak zvláštně potěšila.
Bezvadná oddechová knížka.Nemusím nic jen číst a zapomenu na všední starosti.
Tuto knížku jsem ulovila ve své oblíbené edici Gama a nikomu jí ani nepůjčím.Je jen moje jsem prostě lakomá a knížka je perfektní stejně tak i druhý díl.
První díl se mi docela líbil tento druhý díl jsem přečetla asi nejrychleji a nejvíc mně zaujal.Třetí díl byl pro mně asi nejméně napínavý.
Tuhle knížku jsem četla mockrát a asi jí budu znovu číst.Na dva dny je ze mně Věčná Ambra a já prožívám neskutečný příběh.
Ano je to stará knížka,ale bylo to jedno z mých prvních setkání z historií Egypta.
Početla jsem si a nedám na ní dopustit.
Moc mně zajímá vládnutí a doba Tudorovců.R.Maxwell mi dobu kam bych nakoukla a honem domů hezky přibližuje.Ráda se ke knížkám jednou vrátím.
Já prostě tento typ knížek beru trochu jako historii a trochu jako pohádku.
Odpočinu si při této četbě a nemyslím chvilku na všední starosti.Za mně prostě fajn.
Knížky od této spisovatelky beru jako knížku na jeden večer na dobrou noc.
Takže pohádka před spaním a spím jak dudek.
Ani druhý díl nezklamal.Moc hezké čtení na dlouhé zimní večery.