sonkovaj komentáře u knih
Povedená detektivka plná zvratů a překvapení. Ale přece jen dle mého názoru od autora nejslabší. Lepší jsou ty dvě předchozí. Jinak krásné neobvyklé a zajímavé téma. Robot a autismus. Nebo možná robot versus autismus.
Kniha mě zaujala až ve druhé půlce. Až když hrdinka zůstala ve vybydlené vsi sama. Jinak to čtení bylo trochu utrpení.
Čtivá kniha. Čekala jsem něco jako Sedmilhařky a to se tedy nekonalo. První půlku jsem doslova zhltla, nešlo se od knihy odtrhnout. Poté na posledních asi 150 stránkách jsem se docela trápila než jsem dočetla.... Ten konec hoooodně přitažený za vlasy. Hodně otázek nezodpovězeno. Za mě tedy mínus 3 hvězdy.
Zajímavá napínavá kniha, ale zápletka možná až zbytečně překombinovaná na můj vkus. V závěru nebyl vůbec vysvětlen příběh psychoterapeutky. A další otázky bez odpovědi....
Za tuto knihu plný počet hvězd. Podle mého je to to nejlepší co autorka napsala. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a dlouho, dlouho jsem o ní pak přemýšlela. Není nic, co bych knize vytkla. Napínavá, poučná, čtivá, a..... nezapomenutelná.
Napínavá a čtivá kniha. Od autorky, ale dle mého nejslabší. Druhá polovina knihy zbytečně rozvleklá, při slově MATRJOŠKA už se mi chtělo vyskakovat z okna....
Tak tato kniha se moc povedla. Zase úplně něco jiného, než jsem od autorky zvyklá číst. Působivá výpověď ženy, které se mění život a je nucena si srovnat priority. Moje kamarádka na tuto nemoc zemřela, takže na mě knížka hodně zapůsobila.
Napínavá čtivá detektivka. Od autorky jsem ale čekala malinko více. Toto je lepší průměr. Určitě napsala dost lepších knih.
Moc hezky napsaná napínavá kniha. Myslím že toto téma je hodně aktuální v dnešní době.
Skvělá detektivka. Parádně napsaná kniha, na kterou jsem myslela tak asi ještě půl roku po přečtení. První od mé oblíbené autorky.
Nádherná kniha. Nejen pro skalní pejskaře. Je ze života a ten není jen růžový. Krásné postřehy a povídání o nekonečné psí lásce, psí paměti a psím poslání.
Krásná kniha. Moc hezký příběh od mé oblíbené autorky.
Napínavý příběh ze zajímavé doby. Moc hezky se četla.
Krásná kniha. Miluju příběhy, které píše sám život.
Kniha plná napětí, dobře se četla. Ten konec trochu předpokládaný, ale jinak perfektní dílo.
Četla se moc dobře. Těšila jsem se na konec a pořádné rozuzlení a to se nekonalo. Za ten konec jedna hvězda dolů.