Sorrangar komentáře u knih
Kniha pro mě byla velkým přínosem a určitě bych ji doporučil každému, ne jen lidem, kteří bojují s prokrastinací. Například takovou osobní vizi, což je jeden z nástrojů, by měl mít formulovanou každý. Kniha je navíc psaná velmi přehledně, jsou v ní nákresy shrnující hlavní myšlenky a vždy na konci kapitoly je rovněž její přehledné shrnutí. Pokud tedy něco z obsahu zapomenete, stačí ji otevřít na konkrétním místě a tyhle nástroje vám hlavní myšlenky rychle připomenou.
Důstojné pokračování prvních dvou dílů. Celá trilogie patří k nejlepší SW knižní tvorbě.
Pokračování je stejně našlapané jako první díl. Čte se jedním dechem a patří mezi nejlepší SW knihy.
Jedná se o první knihu, kterou jsem v životě vyhodil rovnou do popelnice. Autor vychází z mého pohledu z naprosto mylných předpokladů. Například, že člověk se s vnitřní motivací buď narodí a nebo ji vůbec nemá. Dále úspěch poměřuje pouze podle ekonomické úspěšnosti. Penězům přiřazuje nepřiměřenou hodnotu. Koupit tuhle knihu jsou vyhozené peníze. Doslova odpad.
Jedna z nejlepších knih SW! Přečetl jsem jedním dechem a nemohl se dočkat pokračování. Stoprocentně doporučuji všem fanouškům Sithů, tohle je prostě nářez včetně obou pokračování.
Velmi poutavý příběh, který určitě potěší všechny fanoušky postavy Revana. Plynule navazuje na hru Knights od the Old republic.
Kniha mě nijak zvlášť neoslovila. Sice se odehrává v dosud nezmapovaném období předaleké galaxie, což je samo o sobě zajímavé, nicméně autor to, podle mě, nedokázal náležitě využít. Příběh sice není úplná nuda, ale rozhodně nesplnil očekávání. Čekal jsem například, že se dozvíme něco o vzniku řádu Jedi, případně o objevu hyperprostorového cestování. Ani jedno tam není a příběh tenhle nedostatek zdaleka nedokáže vyvážit. Takže spíš podprůměrná kniha.