speciale88 speciale88 komentáře u knih

Izabela a její lásky Izabela a její lásky Eva Ava Šranková

Mě se kniha líbila i když některé výrazy se moc nehodily do děje a doby knihy. Jinak super.

29.01.2020 5 z 5

Zimní palác Zimní palác Eva Stachniak

Chvíli mi trvalo se knihou prokousat ale celkový dojem super. Pěkný děj, ruský dvůr. Za mě doporučuji

06.11.2019 4 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Tak jak druhý díl samozřejmě na první nemá. Každopádně žádná nuda to nebyla zajímal mě osud Lou a Sama. Trošku jsem předpokládala že spolu zůstanou po Willovi to byla její velká láska. Překvapení v každé kapitole. Jsem zvědavá zdali zfilmují i druhý a třetí díl.

22.05.2019 4 z 5

Jane Eyreová Jane Eyreová Charlotte Brontë

Krásná klasika.

Třináctý příběh Třináctý příběh Diane Setterfield

Do příběhu sem se hned po pár stránkách ,,zažrala,, a nebyl problém přelouskat za pár hodin. Za sebe doporučuji přečíst.

Do srdce mafie Do srdce mafie David Lane

V této knize je odhaleno pozadí Itálie. Jak jeho historie tak i současnost. Do jaké míry je to skutečně pravda nedokážu posoudit. Každopádně zajímavé čtení a kdyby to byla i jen z poloviny pravda je to mazec. Za sebe doporučuji všem co je zajímá trocha té historie a mafiánství.

08.09.2018 5 z 5

Já a pan Jones Já a pan Jones Lucy Diamond (p)

Zajímavá, oddechová kniha. Příběh mě upoutal a tak mne to vtáhlo do děje a velice dobře se kniha čte. Doporučuji

18.07.2018 4 z 5

Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Tuhle knihu jsem již jednou četla a vrátila jsem se k ní znova pro mě oblíbená Sherlockovka.

18.07.2018 5 z 5

Gump & Comp. Gump & Comp. Winston Groom

Tak jak první díl. Super. Prostě Forrest.

19.06.2018

Co s láskou Co s láskou Nicholas Sparks

Od filmového zpracování se kniha až tolik neliší. Nádherný romantický příběh. Za mě strašně super a doporučuji.

31.05.2018 5 z 5

Dekameron Dekameron Giovanni Boccaccio

Knihu sem v polovině odložila s tím, že se k ní vrátím později. Prozatím, ale ta polovina dobrý, jen všechny příběhy jednoho dne na stejné bázi takže mě spíše nebavila.

27.04.2018

Slezské písně Slezské písně Petr Bezruč (p)

Super :-D

27.04.2018 4 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Kniha super.Určitě přečtu ještě hodněkrát.

27.04.2018 5 z 5

Druhý dech a Ďábel strážný Druhý dech a Ďábel strážný Philippe Pozzo di Borgo

Filmové zpracování je super u knihy jsem se trochu ztrácela v ději ale i tak super. Celkově úžasné.

20.04.2018 5 z 5

Grace Kellyová Grace Kellyová Robert Lacey

Krásná, čtivá. Skutečný příběh o životě. Doporučuji tomu koho zajímají životopisné knihy.

18.04.2018 5 z 5

Tajemství Elly a Michaela Tajemství Elly a Michaela Jessica Sorensen

Kniha u které se nemusí moc přemýšlet, zajímavý děj, ale díky dvěma dílům moc utahaný. Čtení pro chvíle odpočinku.

18.04.2018 2 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Tento díl už začal být více zajímavý svým dějem. Série se dostává pomalu do obrátek.

06.04.2018 4 z 5

Zmámeni Zmámeni Emily McIntire

Tenhle díl byl super, rychle se to četlo, děj ubíhá rychle. Za mě dobre ale bohužel už si další díl nekoupim natolik mě tato série neoslovila.

18.01.2025 5 z 5

Hate List Hate List Jennifer Brown

Depresivní téma ,ale bohužel realita dnešní doby. Šikana na školách a pak někomu přepne a je z toho katastrofa. Je mi líto hlavní hrdinky ze ji tak odsuzovali i když ona nestrilela ,ale nesla svůj díl viny. Jsem rada ze se nakonec tou vinou prokousala a dokázala snad i žít trochu normálně.

28.04.2022 3 z 5

Nová zkouška Nová zkouška Kinga Litkowiec

Pokračování taktéž super jako první díl. Těším se co odhalí další díl.

28.04.2022 5 z 5