Staráknížka komentáře u knih
Celkem 12 zastavení v nejrůznějších biotopech od vodního až po skály - biotop je představen, poznáte co zde roste a podrobně nejznámější rostliny . Vše doprovází fotografie a nákresy rostlin. Malá knížka do batohu plná zajímavostí. Víte, že sněžence se říká také vyskočilka a její semena roznášejí mravenci ? Nebo, že šťavelu se říká zaječí zelí, je to národní květina Irska a v květomluvě znamená - zapomeň na mě.
Čeká na Vás hora dalších informací. Doporučuji
hcete si uchovat zdraví a kondici i do vysokého věku ? Tak začněte číst tuhle knihu a vyberte si čím začnete - máte na výběr 500 jednoduchých a osvědčených cvičení, návodů a receptů s cílem zlepšit fyzickou i psychickou kondici. Stručně hýbejte se +
správně jezte + posilujte ducha i mysl. Neříkejte začnu zítra - začnšte hned teď.
Asi jsem čekala příliš, ale číst se to dalo. Nic moc.
obrovský rozsah receptů skutečně z celého světa, ovšem pokud nejste šílený cukrář tak je opravdu neuplatníte, při zkoušení pozor na linii
Pravá Anglie, přestavuji se místo jako Midsomer. Napínavé, nečekané rozřešení. Možná příliš psychologických úvah ale jinak dobré čtení.
Podobná jako ostatní - spiknutí, ohrožení světa a několik hrdinů, kteří všechno zvládnou.Vždycky mě překvapí jakou výdrž tito jedinci mají. Já bych byla hotová po první ráně a svět by byl ztracen.