stardomes stardomes komentáře u knih

Motýlek Motýlek Henri Charrière

Velice mne překvapilo jak tady někdo píše ze ji četl v dětství cca ve 14letech a knihu si oblíbil..byli tady asi 2nebo 3tyhle komentář a mne nezbývá než nevericne kyvat hlavou ze jsem to mela úplně stejne..knihu jsem četla taky asi ve 14 a dodnes o ni mluvim jako o své nejoblíbenější. Uz si ani moc nepamatuju jak to cele probíhalo ale vím ze me to cele nadchlo a bylo mi úplně jedno jestli se kniha shoduje s pravdou protože jsem se nechala unést dějem a chtěla věřit všemu a taky jsem věřila.. Neprislo mi tehdy ze by se motylek nějak povysoval a tvrdil o sobě víc než byl :) stejne tak jsem v te dobe věřila ze to za co byl odsouzen neprovedl.. No je to asi věc názoru a tomu kdo chce cemu věřit.. Ale taky si po přečtení tehhle nazoru na motylka říkal ze bych mela znovu otevřít tu pro me tehdy tak bajecnou knihu a přesvědčit se jestli motylka znovu uvidím tím stejným pohledem :)

25.03.2015

Aphra Aphra Hana Parkánová-Whitton

Knihu jsem měla přečtenou asi za 2dny a to nejsem nějaká extra super rychlá čtenářka.. Vetšinou čtu knihy abych se uspala :) Občas jsem sice měla pocit, že je něco napsané trochu stroze ale i přesto mě tahle kniha vcelku nadchla, doba ve které se děj odehrává mně taky nadchla, jen je pravda že se autorka zmiňovala o hrdinčině kráse až příliš (občas jsem jí snad až záviděla :D ) Knihu bych doporučila :)

21.03.2015