StarX StarX komentáře u knih

Kluci, holky a Stodůlky 1 Kluci, holky a Stodůlky 1 Eva Bernardinová

Nejmilejší kniha mého dětství. Její druhý díl jsem si přečetl poprvé až ve svých osmnácti :)

10.09.2015

Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Svatopluk Čech

Poprvé jsem se s touto knihou setkal na základce v sedmé třídě, kdy nám z ní předčítala naše učitelka na češtinu. Dost mě to chytlo a ještě ten den jsem klusal do DKM (dům kultury a mládeže) a v knihovně si ji vypůjčil. Kniha je skvěle podaná a příběh sám nikde neusíná, což je velké plus. Rád se k této knize vracím i po letech a jestliže mě neomrzela doteď, už mě nejspíš do konce mého života bavit nepřestane.

04.09.2016 5 z 5

Jednooký král Václav I. Jednooký král Václav I. Vlastimil Vondruška

Úžasně zpracování tématu, od pana Vondrušky ani nic jiného nelze čekat :)

26.09.2017 5 z 5

Velký král Přemysl Otakar I. Velký král Přemysl Otakar I. Vlastimil Vondruška

Úžasně napsaný příběh, podložený historickými fakty. Pan Vlastimil Vondruška jako autor mě rozhodně nezklamal.

08.03.2017 5 z 5

Skály Skály Alois Jirásek

Tuto knihu jsem přečetl během jednoho večera, což byl div vzhledem k tomu, že jsem ji četl poprvé jako puberťák. Skvělé čtení a skvělý příběh.

04.09.2016 5 z 5

Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Dominik Landsman

K těmto knihám se toho moc napsat nedá. Je to prostě takové to úsměvné odpočinkové čtení, které nevyžaduje příliš inteligence a zaručeně pobaví.

26.09.2017 5 z 5