ŠtěpánkaB. ŠtěpánkaB. komentáře u knih

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Moje první kniha od tohoto autora. Hodně moc jmen a postav, místy jsem se v tom docela ztrácela. Trochu mě unavovalo, jak byla policie několikrát na špatné stopě, přitom čtěnáři bylo jasné, že tenhle to ještě nebude. Ale jinak dobrá zápletka, postupně se to propojuje, místy fakt napínavé :)

31.01.2017 3 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Trochu jiný Kepler, než v ostatních knihách série - víc politiky a menší důraz na osobnost a charisma vraha. Ale některé pasáže i tak pěkně odsýpaly a příběh se pěkně rozvíjí.

31.01.2017 4 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Pěkně vystavěný příběh, který postupně zapadá do sebe. Napínavé, děsivé - četla jsem jako první od této manželké dvojice a přimělo mě to sáhnout i po dalších dílech :)

31.01.2017 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Za mě nejslabší Keplerovka s Joonou Linnou. Některé věci zůstaly nedovysvětlené a působí v příběhu nepřirozeně, účelově. Ta prostřední dlouhá pasáž o Erikovi mě vysloveně nudila.

31.01.2017 3 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Jedna z nejděsivějších knih, co jsem kdy četla. Vždycky, když si myslíte, že jste už konečně o krok napřed, nakonec zjistíte, že se šeredně pletete... Brrrr, už je to pár týdnů, co jsem to dočetla, ale pořád mě to trochu straší, když na to pomyslím. Pro mě nejlepší kniha ze série. A násobně napínavější, než třeba Nesboho Sněhulák.

31.01.2017 5 z 5