steph.tey komentáře u knih
Hezká kniha se skvělými nápady. Je hodně promyšlená a krásně graficky zpracovaná. Jen je třeba dávat pozor na velikosti korálků a tloušťku příze.
Skvělá knížka. Hodně pomůže začátečníkům a inspiruje pokročilé!
No nebudu nic zapírat. Kniha se mi líbila. Ale byla taky zvláštní - mluvím o tom konci. Dost na to, abych si myslela, že osudy hlavních hrdinů se můžou zaseknout ve fázi " všechno bude na prd" , ale ne až tak moc, abych nadobro ztratila naději i já. Palec nahoru za celkovou myšlenku a pět hvězd za skvěle napsaný skvělý příběh. No a taky za to, že byl tak dobrý a já chtěla vědět, jak skončí, že jsme společně zvládli i to, jak mi to čtení ( a odkládání )trvalo dlouho. :-)
Krásná kniha. I když klasice se moderní zpracování nemůže podle mého názoru vyrovnat. Ale tam kde nebylo kouzlo divadelní hry, bylo kouzlo mangy - nádherné ilustrace. S mangou jsem se setkala poprvé a možná si něco podobného někdy zase přečtu.
Příběh - skvělý. Konec - okouzlující. Výtky - nadmíra sprostých slov a občasná nespisovnost. Vzhled knihy - naprostá spokojenost. Čtivost - a jaká! Myslím, že od této chvíle budu dávat českým a slovenským spisovatelům větší šanci!!! :-)
Skvělá kniha! Řekla bych až psychologická. Tolik krásných a pravdivých citátů, které si tam hlavní hrdina myslel, nebo je říkal, jsem dlouho v žádném příběhu nenašla. Kniha byla krásná!!!!
Tématiku cestování časem mám moc ráda a jsem mile překvapená, že i kniha, která není až tak známá jako např. trilogie Drahokamy, je tak poutavá a skvěle napsaná! Čtení jsem si moc užila ale konec je smutný:-(. A na Drahokamy se také moc těším!!!
Klaním se před autorkou!! K paní Marii Lu cítím obrovskou úctu pro její potenciál psaní a vyjadřování - nejenom - myšlenek postav. Škoda že se o této úžasné sérii tolik neví. Ten konec... a zápletky... Drobnosti z různých chvil byly čtenáři vždy tak nenápadně podávány, až jsem si čas od času říkala, jak mi tohle nebo támhleto mohlo uniknout. SKVĚLÉ KNIHY!
Knize jsem moc křivdila odkládáním jejího dočtení. A víte co? Posledních třicet stran jsem přečetla o jednu třetinu rychleji než je můj průměr! To asi něco znamená. Konec mě trochu zklamal, takže doufám, že třetí díl Šampion nebude v atmosféře tohoto konce.
Neskutečně suprová kniha!!! Dej měl spád, bylo to čtivé a doopravdy moc dobře promyšlené! Jsem vážně ráda, že mám doma i ostatní díly a jak to dopadne budu vědět co nejdříve!
Kniha měla své kouzlo a originalitu. Bohužel otevřený konec, ale tím mě aspoň překvapila. Eleanor i Park měli neskutečné štěstí a smůlu najednou. Docela realistický příběh mladé LÁSKY.
Milý Williame Shakespeare, děkuji, že jste napsal jedinečný skvost mé knihovničky!!!
Co napsat? Kniha byla čtivá, tento styl psaní autorce rozhodně není cizí. Kniha byla i místy trochu děsivá a deprimující, nechtěla bych prožít to, co Šárka. Kniha byla také MOC PŘEKVAPIVÁ, hlavně ten konec.
Kniha se povedla! Osudy postav mě vážně překvapily. Hlavně když jsem se dozvěděla vypravěče občasných vsuvek z neznámého mužského pohledu. Ten konec... doopravdy? Zakončení mohlo být delší, chtěla bych vědět, co by se s postavami dělo dál. A moje hodnocení? Kniha me vtáhla do děje a byla neskutečně čtivá (tak, jako i ostatní knihy v sérii). Celkový příběh a jeho podstata byla inspirativní, děsivá a hlavně pravdivá. TOTO JE KNIHA, KTEROU BY SI MĚL KAŽDÝ PŘEČÍST, ABY SI UVĚDOMIL PRIORITY A ABY LIDSTVO VĚDĚLO, ČEMU SE VYVAROVAT, PROTOŽE NÁPRAVA SE NE VŽDYCKY MŮŽE VYDAŘIT. - Filozoficky řečeno :-).
Jaké to vlastně bylo? Nečekané, zamotané, nepředvídatelné ale stále stejně čtivé! Překvapilo mě, jak se tam vyvíjely vztahy a celkový děj. Lepší první díl? Horší než první díl? Ani nevím. To podle úhlu pohledu a vnímání. Ale čtení bylo fajn! Byla jsem schopná číst i dvě hodiny v kuse! Jsem vážně moc moc zvědavá na (jak doufám) velkolepý konec!!!
Hmm... tahle knížka mě docela zklamala. Pořád ne a ne ji dočíst. Ale povedlo se - hurá! Bohužel jsem se u ní ale nudila. Co se dá dělat? Musí přece být i knihy, které mi nesednou...
Ó můj bože!!! Já potřebuji další knihu! Nutně! Představte si, že se vám do ruky dostane kniha, která je jako něco, na co jste závislí ( zprvu jsem chtěla napsat jako droga, až tak je to vážné:-) ) - musíte číst, dokud ji nedočtete a až ji dočtete, potřebujete více knižních stránek od této brilantní autorky. Je to tak neskutečně čtivé!! Nemohu uvěřit tomu, že tato kniha není ve světě distopií tak známá. Rozhodně je to veliká škoda! I když opakuji slova níže i já musím potvrdit, že děj ubíha neskutečně rychle, na neobyčejný styl psaní poměrně krátkých vět jsem si po chvíli zvykla a... romantika nechyběla, což mě potěšilo ( i když to trochu šlo poznat z anotace ). PANEJO, TO BYLO TAK ÚŽASNÉ!!!!! Přesvědčte se sami:-D
Tato kniha JE velmi povedená! Vážně se mi líbila, nic takového jsem nikdy předtím nečetla. Do ruky se mi dostala náhodou a jsem za to ráda!!!
Přečteno v průběhu 25 hodin. Moje první kniha od Terryho Dearyho a byla vážně super!