stepka3765 stepka3765 komentáře u knih

Dny krve a hvězdného třpytu Dny krve a hvězdného třpytu Laini Taylor

Tak tenhle díl se mi líbil možná ještě o něco víc než ten první! Vážně super knížka! Doufám, že v češtině vyjde i třetí díl!

20.05.2015 5 z 5

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

Moc se mi líbilo, že se děj odehrává v Praze. A celkově byla knížka prostě úžasná! Ihned jdu číst další díl a doufám, že mě nezklame a bude stejně dobrý, jako tenhle!

17.05.2015 5 z 5

Bylo nebylo Bylo nebylo Odette Beane

Ke knížce mě přivedl seriál, který je vážně super.
Knížka mě moc bavila, bylo to lehké čtení, ale chybělo mi vyprávění o vedlejších postavách. Nicméně to nevadilo, knížku jsem si i přes to užila a patří k mým oblíbeným.
Doufám, že autorka se rozhodne napsat pokračování.

15.05.2015 5 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Knížka byla vážně výborná. Nemůžu se dočkat pokračování!

09.05.2015 5 z 5

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Nádhera. Skvělá série která stojí za přečtení. Všechny 3 díly se četly fakt rychle. V prvních 2 dílech jsem měla problémy s Rafem, nějak mi nepřirostl k srdci a přišel mi takový protivný, ale v tomhle posledním díle jsem si ho vážně oblíbila.

11.05.2018 5 z 5

Dreamologie Dreamologie Lucy Keating

Milá knížka, která se čte hrozně rychle. Co jsem ocenila, byly krátké kapitoly, díky kterým jsem měla nutkání číst dál a dál a najednou jsem byla na poslední stránce :). Přiběh už mě zase tolik nenadchl, proto ty čtyři hvězdičky.

21.03.2017 4 z 5

Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

Skvělý začátek série. Od autorky jsem četla sérii Vampýrská akademie a ta se mi moc líbila. U téhle knížky autorka opět nezklamala!

24.01.2017 5 z 5

Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Podobnou knížku jsem ještě neviděla, ani nečetla. Super! Myslela jsem si, že mě tenhle styl psaní nechytne, ale naopak! I když je to poměrně tlustá knížka, četlo se to samo :)
Honem druhý díl!

01.01.2017 5 z 5

Winter Winter Marissa Meyer

Nejlepší závěr série! Winter mě neskutečně bavila, příběh mě úplně pohltil. Doporučuji!!

27.12.2016 5 z 5

Umění předstírat Umění předstírat Rachel Harris

Moc hezky napsaná knížka. Oddychovka, u které se nemusí moc přemýšlet, přečetla jsem ji jedním dechem. :)

26.03.2016 4 z 5

Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení Dárek z pravé lásky: Dvanáct zimních políbení * antologie

Krásná knížka na navození vánoční nálady :)

14.12.2015 5 z 5

Následníci - Ostrov ztracených Následníci - Ostrov ztracených Melissa de la Cruz

nejdřív jsem viděla film, ale knížka se mi moc líbila! :)

04.12.2015 5 z 5

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Sophie Kinsella (p)

Zábavné čtení :) Na prázdniny to pravé!

30.10.2015 4 z 5

Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

Skvělé! Sice jsem měla o malinko víc radši Polibek pro Annu, ale tohle mě mile překvapilo! :)

19.10.2015 5 z 5

Bitva o Hex Hall Bitva o Hex Hall Rachel Hawkins

Napínavý díl, super zakončení série :)

13.10.2015 4 z 5

Démon z Hex Hall Démon z Hex Hall Rachel Hawkins

Druhá knížka se mi líbila možná ještě víc než první :) Ihned jdu na další díl :D

10.10.2015 4 z 5

Navždy princeznou Navždy princeznou Meg Cabot

Tenhle díl se mi líbil nejvíc z celý série! Všechny díly byly super, ale na tenhle nic nemá. :)

20.09.2015 5 z 5

Princezna na večírku Princezna na večírku Meg Cabot

Zábavné, rychlé čtení. Nic složitého jako všechny předešlé díly. :)

13.09.2015 4 z 5

Amy a Roger: Na cestě Amy a Roger: Na cestě Morgan Matson

Miluju roadtripy, takže tohle byla ta pravá knížka pro mě! Doporučuji! :)

22.08.2015 5 z 5

Zamilovaná princezna Zamilovaná princezna Meg Cabot

V tomhle díle mě strašně štvala Grandmére! Ve filmu je úplně jiná, milejší, ale tady se mi zprotivila. Ale stejně jsem si knížku užila, a jdu na další díl :)

13.08.2015 5 z 5