Stirek45 komentáře u knih
Tato kniha se mi zpočátku četla velice dobře, pak už mi to přišlo takové čekání na to, kdy se konečně hlavní hrdinka rozhoupe a udělá ten poslední krok ;) Jinak chválím autorku za to, že volila pouze jeden díl.
Tato série je prostě skvělá. Druhý díl mě nezklamal, sice trošku pomalejší rozjezd, ale jinak to mělo grády jako první díl :) moc se těším na třetí díl a samozřejmě fandím Sethovi :)
Je to takové na hranici 3 a 4 hvězdiček ;) první půlka knihy se neskutečně táhla, já sama jsem se knihy začetla až v druhé části. Kniha je určitě zajímavá, detektivky miluji a určitě se podívejte i na film, protože film je skoro shodný s knihou.
Knihu jsem četla až po zhlédnutí filmu, takže si myslím, že kdybych knihu četla před zhlédnutím filmu tak by mě to mrzelo více, že tvůrci se skoro vůbec nedrželi knihy. Kniha je určitě zajímavá, napínavá od začátku až do konce, zamilovala jsem si Chucka i Thomase. Akorát mám takovou předtuchu, že se mi ostatní díly už nebudou tolik líbit, že Labyrint už nic nepřekoná.
Ze začátku jsem měla problém se začíst do knihy, ale pak už se to rozjelo a bylo to super. Nejvíce se mi líbilo na knize to, že byla rozdělená na vypravování z pohledu dvou lidí. Více mě ale bavily části, které byly z pohledy Waverly :)
No musím dát dvě hvězdičky, protože tato kniha se mi líbila o trošku méně, než dvě předešlé. Ze začátku se mi kniha líbila, ale pak už to ztrácelo to svoje kouzlo.
Tato kniha je neskutečně zajímavá, ale dávám 4 hvězdičky za trošku slabší rozjezd. Každopádně pak to byla jízda od které jsem se nedokázala odtrhnout :) Mám ráda detektivky, takže tuto knihu mohu jen doporučit ostatním, kteří si rádi najdou čas na kriminální zápletku :)
Tuto knihu jsem četla poměrně dlouho, protože jsem jí četla v angličtině. U mě se to střídalo jako na houpačce, nevím jestli to bylo kvůli té angličtině, ale prostě někdy jsem knihu nechtěla odložit a jindy zase mi stačilo přečíst opravdu málo. Tato kniha je tak na úrovni 3 a 4 hvězdiček. Je to dobrá kniha, ale jako někdy bych Christiana Greye opravdu zabila :D Myslím si, že film bude lepší než kniha, mám prostě takový pocit.
Tuto knihu jsem četla až po zhlédnutí filmu. Film se mi moc líbil, ale kniha? Ta je tak o 100% lepší než film. Je naprosto úžasná, vyvolala ve mně hrozně moc emocí :o) Moc se mi líbily obrázky, které byly součástí knihy. Nejdojemnější pro mě byla samozřejmě poslední část knihy.