_Sue_ _Sue_ komentáře u knih

Budoucnost Budoucnost Dmitry Glukhovsky

Přečetla jsem od tohoto autora trilogii Metro i nepříliš povedený Soumrak. Budoucnost je naprosto úžasná Sci-fi, jež mne na začátku lehce chytila za ruku, drsně vtáhla do jedné z možných brutálních budoucností našeho světa a zanechala na mě neskutečný otisk. Těším se, až se k ní opět vrátím.

27.02.2018 5 z 5

Jméno větru Jméno větru Patrick Rothfuss

Patrick Rothfuss s Kvothem předvedli neuvěřitelné magické číslo, jež se snoubilo s břitkým bojovým tancem legendy, jež neumí nic a přesto paradoxně umí vše. Myslela jsem si, že po Harryho škole čar a kouzel v Bradavicích nebo po Snítkově Svatém Fraxu nebude existovat místo, kde bych natolik chtěla usednout do školní lavice... a ono je tady! Pojďme společně hledat jméno větru...

04.03.2018 5 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Úžasná kniha! Z prvního dílu této trilogie jsem byla skutečně nadšená. Představa postapokalyptické Moskvy a života v metru se mi velmi líbila. Jen první díl mě držel při čtení druhého a třetího dílu, které mě už tolik neoslovily.

27.02.2018 5 z 5

Strach moudrého muže Strach moudrého muže Patrick Rothfuss

Úžasné pokračování hledání jména větru. Jediné negativum na knize shledávám, že je kromě krátké novely o Auri zatím posledním dílem o Kvothovi. Patricku, piš rychleji!

04.03.2018 5 z 5

Soumrak Soumrak Dmitry Glukhovsky

Přečetla jsem od Dmitryho všechny knihy a musím bohužel říci, že tady se příliš nepředvedl.

27.02.2018 ztráta času