supra8577 supra8577 komentáře u knih

Kafe a chlup Kafe a chlup Michaela Šalé

Knížku jsem si původně vybrala jako ,,lehčí a odpočinkové" čtení, to jsem se ovšem spletla ! Zvířata (obzvlášt kočky) miluji, brečím dost často, ale tak jako u této knihy jsem dlouho nebrečela. Milovníkům koček rozhodně vřele doporučuji! Ale taky Vás varuji, některé osudy s Vámi možná pořádně zamávají:)

12.06.2024 5 z 5

Ty jsi můj králíček Ty jsi můj králíček Margaret Wise Brown

(SPOILER) Jedna z nejkrásnějších knížek pro děti, kterou jsem viděla.
Překrásné ilustrace a dojemný příběh o síle mateřské lásky!
Vůbec nechápu ty špatné komentáře, je to kniha pro nejmenší a ne psychologický román. Zajíček nechce od maminky utéct, je to spíš taková hra ,,A maminko co kdybych se stal...?" A maminka mu vždy připomene, že ať se děje cokoliv, tak tu pro něj bude:)

15.10.2024 5 z 5

Kočičákovi jdou do muzea Kočičákovi jdou do muzea Lucy Brownridge

Překrásně ilustrovaná dětská knížka. Obsahuje spoustu odklapovacích okének a děti tím hravě seznamuje s předměty v muzeu za vyprávění babičky a dědečka:)
(,,Kočičákovi slaví Vánoce" je sice o chlup lepší, ale tahle je taky moc skvělá:)

07.11.2024 5 z 5

Kočičákovi slaví Vánoce Kočičákovi slaví Vánoce Lucy Brownridge

Překrásně ilustrovaná dětská knížka. Z knihy sálá poklidná vánoční atmosféra:)
Obsahuje spoustu odklapovacích okének a děti tím hravě seznamuje s úkony spojené s Vánoci, ale hlavně ukazuje, jak je krásné prožít Vánoce s rodinou!

05.11.2024 5 z 5

Dračí svět Dračí svět Tamara Macfarlane

Skvělá knížka (nejen) pro děti! Nádherné barevné ilustrace doprovázené příběhy a mýty o dracích z celého světa:)

21.03.2024 5 z 5