surikata246 komentáře u knih
Moc pěkné vyprávění a tak sugestivní jakoby se tam čtenář procházel s Panem Čapkem.
Můj milovaný Robinu knížky jsem se hodně bavila. Navíc má teta Ema si pořídila právě foxteriéra,který se jmenoval Filip a byl to takový chytrák,že se téměř vyrovnal literárnímu hrdinovi a uměl pobavit i uzemnit co vyvedl.Dnes už je v psím nebi či pekle,ale dožil se ve zdraví 16 let.
Můj věrný souputník při těžkých chvílích v nemocnici i v životě,přece jen smích je nejlepší lék a prodlužuje život.Na zdraví ať slouží dlouhá léta.
Moje sestra za mnou chodila na návštěvy do nemocnice kde jsem po nehodě ležela dlouhé měsíce.Byla jsem po operaci zlomené pánve dost psychicky dole až jednoho dne přinesla tuto knihu.Co Vám budu povídat málem jsem umřela smíchy tak mne to bavilo a alespoň na chvíli odpoutalo od bolesti i strachu co se bude dít dál.
Dobře se z ní učilo zvláště venku či ve studovně dobrý doplněk Čihákovy anatomie a ne tak těžký na nošení.
Přehledná kniha a velice užitečná s příklady a programy léčby hlavně u elektroléčebných procedur.
Základní knížka k výuce masáže v rehabilitaci,myslím že stále patří k tomu nejlepšímu co zatím vyšlo,názorné a podrobné.
Ráda jsem se z ní učila na střední škole a stále ji mám v knihovničce.
Moc pěkná knížka,která mapuje nejdůležitější objevy a události v medicíně na světě od historických dob.Dlouho jsem po ní toužila a nakonec jsem se dočkala, darovali mi ji rodiče jako vánoční dárek.
Další knížka v mé sbírce odborných knih v tomto oboru,hodně používaná hlavně při studiu či opakování u některých diagnos.
Dobrý materiál jsou zde užitečné informace pak dobře využitelné v praxi s pacienty.
Výborná kniha a ještě lepší metoda pro malé často nedonošené dětí,ale dnes má využití i u dospělých pacientů s roztroušenou sklerozou i po úrazech.Zlaté české ruce,výborný objev mnoho dětí se pohybuje a chodí právě díky ní.
Tento atlásek mě pomohl při přípravě na zkoušku v té době existoval jen Sinělnikov,takže to byl dost objev.Později už vycházely daleko lepší a hodntnější,ale také dražší.
Moje kniha ke zkoušce z neurologie dobře se z ní učilo a vše dobře dopadlo. Doporučuji.
Tato kniha je pro studenty,lékaře a fyzioterapeuty něco jako "Bible! Také jsem při ní trávila mnoho bezesných nocí a určitě ještě ne naposledy.
S tímto atlasem jsem strávila mnoho hodin jak denních i nočních,někdy jsem si na něm i ustlala.To byly časy.
Výborná knížka k připravě ke státnicím,některé kapitoly dost obtížné,ale jinak ucelená a dobře uspořádaná.
Knížka mě oslovila a dozvěděla jsem se tam mnoho užitečných informací.A dostala jsem ji od strýčka z jeho bohaté knihovny,kde má jeden skvost za druhým.Postupně dostávám další knížky a jednoho dne prý zdědím celou knihovnu .
Výborná knížka do uvedení problematiky přístupu ke klientům a pacientům s handicapem.Pomohla mi si některé věci uvědomit a pochopit některé situace s pacienty.
Super kniha dostala jsem ji od strýčka ,když jsem se učila ke zkoušce z interny na lékařské fakultě,stále ji občas upotřebím.