surikata246 komentáře u knih
Radostné shledání po letech odmlky a přečteno s mými dítky. Jejich reakce předčila mé očekávání. Tolik radosti, údivu a hlavně smíchu. Pro mne zážitek který si stále hýčkám. Možná přispěl k uzdravení nejmladší dcery ze zákeřné nemoci. Skvělé!!!
Nejoblíbenější z mých knížek v dětství,stále jsem v ní listovala a chtěla z ní číst dokud jsem sama neuměla číst.Stále ji máme doma a líbí se i mým potomkům!!
Celkem to ušlo,čteno na dovolené u moře.Doporučeno od kamarádky.
Dick Francis je stálice v knihovně a srdeční záležitost vždy napínavé a čtu,čtu dokud vidím a vnímám bez ohledu na to kolik je hodin zvláště v noci !!! Mnoho času strávených ve frontách a rezervování v knihovnách a časté prosby o půjčení titulu u mého strýce, který vlastní téměř všechny jeho knihy. Milujeme koně a je to láska na celý život.
Mám ráda příběhy o zvířatech ,velmi čtivé a veselé.Čteno opakovaně na dovolené,v nemocnici a určitě ne naposledy se k celé sérii zase vrátím.Vřele doporučuji ostatním čtenářům.
Patřila k nejoblíbenějším knížkám mého dětství a mají ji rádi mé děti i děti mých sourozenců.
Četla jsem s dětmi, pomohla k rozvoji slovní zásoby a zájmu o angličtinu.
Super!!!!
Patřila k mým nejoblíbenějším knížkám v dětství.
Dostala jsem ji k 7.narozeninám od babičky a byla to láska na první pohled.
Oblíbená knížka mého dětství a po letech si ji čteme s dětmi a neteřemi.
Kniha mne velmi zasáhla a donutila se zastavit a zamyslet. Prožívat každý okamžik,být trpělivá k ostatním i sobě.
Fantastická kniha pro každého koho zajímá jak se uzdravit, pochopit jak se v některých situacích chová naše tělo a čím si škodíme. Pár myšlenek jsem si vypsala a občas se k nim vracím a často mě to pomohlo. Doporučuji