suzanka

Dalo mi to zabrat, ale kniha je dobře napsaná:)

Jako všechny knížky od Torey Hayden, i tato je naprosto úžasná. Jsem totálně zamilovaná a nemůžu se dočkat dalších překladů:D

úžasné.. už nevím, jak komentovat její knihy, snad jenom "Piš dál!!"

Jedna z nejlepších a nejčtivějších knih, co jsem kdy četla. Celkově jsem si autorku velmi oblíbila.

Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla.. Od maturity se do ničeho pořádně nemůžu začíst (přes rok!!) a teď konečně, naprosto mě ta knížka pohltila:) .. už se nemůžu dočkat, až si půjčím další od autorky, moc doporučuji!!:)

Moc jsem se na tuhle knihu těšila a to byla asi chyba. Ze začátku se mi líbila, ale po smrti Lolitiny matky to nějak ustalo. Před koncem jsem už nějaké úseky přeskakovala a tak:/ Kniha to ale vůbec není špatná, jen jsem od ní po té chvále čekala víc..

Přesně tak, každy si tu podle mne vybere to své, tu povidku, ktera ho bude bavit.. U mne teda ne jednu:)

Každý z ní byl nadšený, tak jsem si ji s očekáváním taky přečetla. A byla jsem zklamaná. Možná právě proto, že je tak vychvalovaná. Plus ale je, že je hodně čtivá, takže jsem jí za dva dny měla přečtenou.

Mne naopak tato kniha vůbec nezaujala a po třiceti stranách ji vracím do knihovny.

Taky moje první od Kinga a naprosto úžasná, moc se mi libila.