swayno

Druhý díl jsem dříve četla, než viděla a jsem za to ráda. Přečteno během dvou dnů, skvěle se to louská, děj se svižný a napínavý.

kniha se mi četla mnohem lépe než první díl, občas jsem se ztrácela ve jménech (asi příště napíšu nějaký tahák :-). Vraha jsem si tipovala správně už od půlky knihy, takže za mě celkem spokojenost. Těším se na další díl.

nedočteno, kniha není špatná, ale z pohledu Any to bylo někdy přitažené za vlasy, ale tak nějak se to dalo. Z pohledu Gree mi to přijde spíš k smíchu, než že bych hltala každou řádku. Tohle prostě není pohled chlapa. :(

Perfektní knížka, přečtená jedním dechem, ke konci knihy jsem byla napnutá jak struna. Samozřejmě jsem vraha odhadovala naprosto špatně. Závěr přímo excelentní.

Knížka je sice pěkně čtivá, v podstatě jsem jí dala jedním dechem, ale děj není zas tak strhující. Pokud srovnám s filmem, tak snad prvně mi přišel film lepší než kniha.

pro mě nejlepší knihou zůstává Volání Kukačky, na můj vkus je kniha trošku zdlouhavá, hodně věcí z minulosti, děj se vleče.

kniha celkem zábavná, ale někdy jsem se musela hecnout, abych četla dál.

Myšlenka knihy je perfektní. Bohužel pro mě nebyla kniha příliš čtivá.