Ve službách zla přehled

Ve službách zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269313/bmid_ve-sluzbach-zla-xCu-269313.jpeg 4 2934 2934

Zatímco ve Volání Kukačky soukromý detektiv Cormoran Strike vyšetřoval smrt modelky Luly Landryové, v románu Hedvábník zkoumal záhadné zmizení spisovatele Owena Quinea. Obě díla čtenáře zaujala nejen propracovanou zápletkou, ale také přesvědčivým vykreslením života obyčejných lidí. V knize Ve službách zla se ve smrtelném nebezpečí ocitne sám Cormoran Strike a čtenáři se můžou těšit nejen na ďábelsky rafinovanou zápletku plnou nečekaných zvratů, ale také na poutavý příběh o vztahu muže a ženy na křižovatce jejich osobních i profesních životů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Plus

Career of Evil, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve službách zla. Přihlašte se a napište ho.

evask
27.01.2025 4 z 5

Je to prostě tolik postav a tolik informaci, co si člověk musí pamatovat, že pro mě je pak to čtení komplikované. A taková bichle se těžko přečte na jeden zátah. A teď koukám, kolik stran má další díl. Tak to už asi nedám.

Vagnerova.lenka
03.01.2025 4 z 5

Po dlouhé době jsem si zase přečetla nový příběh Cormorana a Robin. Moc pěkné a napínavé, i když o trochu víc se mi možná líbil Hedvábník. Paní Rowlingová je prostě mistr pera, to už dokázala mnohokrát - a v hodně žánrech.

Ramiel
01.01.2025 4 z 5

Dobrá detektivka s pěkně vystavěným příběhem. Jen tedy z toho metropolitní policie nevychází zrovna v dobrém světle. Opět. Jako by paní Rowlingové něco provedli, že jim vždy přidělí role neschopných břídilů.

50 nejčtenějších knih minulého roku (2016)

17.01.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (prosinec)

04.01.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih v červenci 2016

16.08.2016

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Ve službách zla v seznamech

v Přečtených4 291x
v Mé knihovně954x