SweetCake

Oddechové čtení o rodinných vztazích, manželství a životě nejslavnějšího anglického dramatika Wiliama Shakespeara. Kniha je psaná poutavě a děj hezky navazuje a má spád. Jediné, co mi trochu vadilo, byly citové výkyvy některých postav, například Anne. Ale i tak knihu hodnotím kladně a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

Srozumitelná a naučná učebnice s mnoha informacemi. Za mě skvělá, dobře se z ní učí, určitě doporučuji!

Celkem zajímavá a čtivá kniha, i když monology postav jsou občas moc zdlouhavé. Každopádně k maturitě fajn.

Moc pěkná a užitečná kniha s nádhernými ilustracemi.

Kniha se mi líbila, četla se dobře a přišla mi zajímavá. Zaujal mě její námět i prostředí z doby prusko-francouzské války. Dokonale poukazuje na pokrytectví lidí a morální hodnoty.

Za mě ne. Nemusím knihy s hlubokými myšlenkami a složitou psychikou...Moc jsem knihu nepochopila.

Tohle není vůbec můj styl, kniha mě nebavila.

Kniha se mi celkem líbila, ovšem mezi nejlepší se neřadí a jedno přečtení mi stačí. Příběh byl zajímavý,ale zdlouhavý a člověk se v něm snadno ztratí. Co mě ale nadchlo, bylo nádherné vylíčení krásy Istanbulu:)