Taji | Komentáře u knih | Databáze knih

Taji Taji komentáře u knih

Pí a jeho život Pí a jeho život Yann Martel

Kniha je zvláštní, ale pěkná, bála jsem se, že se budu nudit, ale nestalo se.

14.07.2015 4 z 5

Nula Nula Charles Seife

Tak nejprve jsem se knihy zalekla :-D, ale stála za to, velmi zajímavá záležitost nejen z oblasti matematiky a doporučuji, čte se dobře a to jsem v této oblasti totální lama.

13.07.2015 5 z 5

Pod maskou smích Pod maskou smích Jarmila Loukotková

Toto jsem četla už před nějakou dobou a byla jsem nadšená, jak tady vidím ty komentáře, že to někteří nedočetli, tak to zkusím ještě jednou, třeba po letech změním názor,....Ale neee, to není možné, to snad u Loukotkové ani nejde :-D

Navzdory básník zpívá Navzdory básník zpívá Jarmila Loukotková

Nádherná kniha, která si zaslouží číst opět a opět :-D

Cit slečny Smilly pro sníh Cit slečny Smilly pro sníh Peter Høeg

Vynikající příběh, sympatická hrdinka, napínavý příběh.........Hoega zbožňuji :-D

Duna Duna Frank Herbert

Povinnost pro všechny sci-fi fanoušky.

Noční hlídka Noční hlídka Sergej Lukjaněnko

Zajímavá a pro mě trochu neobvyklá fantasy ( neměla jsem se dívat na film před knihou), výborná atmosféra ruské metropole, měla jsem pocit, že se tam nacházím v onom okamžiku i já, četla se jedním dechem, na ostatní díly se určitě chystám.

12.07.2015

Einstein: jeho život a vesmír Einstein: jeho život a vesmír Walter Isaacson

Úžasný životopis mého oblíbeného velikána :-)

Emoční rovnice Emoční rovnice Aleš Kalina

Musím přiznat, že mě to moc nechytlo, ale asi jsem byla ovlivněna knihou Emoční rovnice od Chipa Conleyho, která mi přišla mnohem lepší a přínosnější. Dala bych spíš 2,5 hvězdičky.

12.07.2015 2 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Možná ještě lepší než Žena v kleci.

11.07.2015 5 z 5

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Nejsem fanynka detektivek, ale světe div se, toto mě opravdu velmi bavilo. Chytře napsaná kniha.

11.07.2015 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Přečteno již před nějakou dobou, ale nadšení bylo veliké. Takže si ráda dám tuto knihu ještě jednou a poté další díly.

10.07.2015 5 z 5

Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Pro mě velké překvapení. Toto jsem opravdu nečekala. Paráda!

10.07.2015 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

První půlka se mi vůbec nelíbila, druhá byla o něco lepší. Vraha jsem nepoznala, i když všichni kolem mě ano, aspoň to tvrdí :-D . Nesympatické postavy ( všechny). Celkově bych řekla, naprosté zklamání, možná jsem byla až příliš natěšená, tolik doporučení. Ale originalita se autorce musí přiznat.

07.02.2016 2 z 5

Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Vynikající, hned se pouštím do druhého dílu.

01.12.2015 5 z 5

Restart: Průvodce podnikatelským minimalismem Restart: Průvodce podnikatelským minimalismem Jason Fried

Výborná kniha pro začínající podnikatele, čtu již podruhé, i když nejsem začínající podnikatel. :-D

06.09.2015 5 z 5

Mrtvý na Pekelném vrchu Mrtvý na Pekelném vrchu Juraj Červenák

Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla. Černokněžník nasadil laťku velmi vysoko a na toto jsem si chvíli zvykala, ale nakonec super, doporučuji.

25.07.2015 4 z 5

Vládce vlků Vládce vlků Juraj Červenák

Vůbec jsem netušila, že Ďuro tak výborně píše. Kniha přečtená jedním dechem. Zasadit fantasy příběh do slovanské mytologie, tak to byl naprosto výborný nápad.

25.07.2015 5 z 5

Myšlením k bohatství Myšlením k bohatství Napoleon Hill

Četla jsem asi před 15 lety, knížka se mi velmi líbila, ačkoliv se výsledek nedostavil. :-D. Ale proč to hned házet na autora, prostě jsem třeba bylo málo aktivní nebo něco jiného dělala špatně. A zrovna teď jsem se rozhodla, že si ji dám znova :-)

22.07.2015 5 z 5

Život, láska, smích Život, láska, smích Osho

Osho byl takový sympatický vtipný parchantík ( myšleno v dobrém ), který mě vždy pobavil i uklidnil a v hodně věcech měl pravdu.

13.07.2015 5 z 5