take-in take-in komentáře u knih

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Opravdu nemůžu doporučit. Čekala jsem víc. Není to rozhodně odpočinková četba, člověk se musí na četbu soustředit aby mu do sebe děj zapadal (což není na škodu). Musím říct že mě nebavil ani děj nebo styl psaní. Pár "povídek" mě zaujalo ale dočetla jsem jí s velkým přemáháním. Za mě zklamání.. bohužel.

16.12.2016 1 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Skvěle napsaná zajímavá detektivka. Líbilo se mi, že v první kapitole bylo nastíněno co se vlastně stalo a že nezačala jako většina knih hned mrtvolou. Četla se úplně sama dohromady přečtená za cca 12hodin. Příběh byl plynulý, nenudila jsem se a nepřeskakovala jsem řádky jako u většiny knih. Těším se na další knihy od autora, postavy velice sympatické. Určitě doporučuji a mrzí mě ze jsem jí přečetla tak rychle.

19.01.2017 5 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Měla jsem díky doporučením asi až přehnané očekávání.. prvních 200 stran jsem přemýšlela že ji odložím, protože mě vážně nebavila.. bavilo mě asi posledních 10 stran.. za mě tedy ne, určitě se to neradi mezi thrillery a už vůbec ne psycho

01.04.2018 2 z 5

Poslední Poslední Alexandra Oliva

Opět jsem se utvrdila v tom, že kniha s nálepkou "světový bestseller" je průměrná až podprůměrná četba. V celé knize zhruba dva napínavé momenty a to možná přeháním. Opravdu mě nebavila, nemohla jsem si najít cestu k hlavní hrdince, jejíž jméno si dvou dnech už nepamatuji..

18.04.2017 2 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Za mě bohužel musím říct, že se mi kniha opravdu nelíbila. Ne snad tím, že by byla nechutná nebo dokonce jak někteří píší zvrácená. Byla nudná. Ale asi to bylo tím, že jsem díky obálce "Jen pro silné povahy" nebo "bestseller" uvěřila a měla jsem od ní velmi vysoké očekávání. Dokonce jsem kvůli těmto nálepkám týden váhala než jsem si jí koupila. Teď jen lituji vyhozených peněz. Opravdu jsem se musela ke čtení nutit. Pasáže, které jsou popisovány jako odporné atd. mi tak nepřipadaly. Knihu jsem četla asi 14dní a jen protože nemám ráda rozečtené knihy. Co mě ale překvapilo byl konec, nečekala jsem ho a jsem ráda, že aspoň něco mi utkvělo z knihy v paměti.

06.07.2014 2 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Inspektorka Erika mě opravdu moc baví :). Další skvěle a čtivě napsaná kniha. Od první strany mě chytila a nepustila mě až do stránky poslední. Autor Bryndza se stal opravdu rychle oblíbencem mé knihovny a doufám že další dílo na sebe nenechá dlouhou čekat :).

21.02.2017 5 z 5

Amy's World - Život na sítích Amy's World - Život na sítích Amélie Hrabáková

Velké zklamání.
Směsice obecných informací, které všichni ví.. nehledě na chybné vysvětlení některých výrazů. Čekala jsem zajímavé historky ze života, něco co jsme ještě neslyšeli.. a ne popisování toho co slečna snídala, že si dělaly fotky a že vyřešily hlad tím, že našly ve městě restauraci. Wow. Knihu jsem si koupila, protože mě zajímal její zajímavý život a jsem opravdu velice zklamaná. Chápu, že je slečna ještě mladá, ale tohle je velká ztráta času. To, že se mi kniha nelíbí neznamená, že závidím "úspěch" ;).

10.08.2024