TallulahBee komentáře u knih
Jedním slovem bomba!
Skvěle napsaná fantasy, která dokáže vtáhnout do děje. Více: https://ctuproradost.blogspot.cz/2017/10/ses-vran-leigh-bardugo.html
Jedná se o neskutečnou jízdu. Celý příběh jsem si neskutečně užila, tak doufám, že poslední díl bude stejně dobrý :). Už, aby byl listopad.
Knihu 'Se záští' jsem si užila. Příběh se četl sám. Hlavní hrdinka je sympatická mladá slečna, která se snaží vyrovnat s událostmi, které si nepamatuje. Snadno si jí oblíbíte, přestože je občas až otravná. Původně jsem plánovala dát pouhé 4 hvězdy, ale pak mi došlo, že bych to neměla hodnotit jakožto milovník nadpřirozena a v tu chvíli se z toho vyklubalo hvězd 5. A ano, skutečně vás příběh přiměje zamyslet se nad tím, komu věříte a koho považujete za přátele.
Po této knize jsem sáhla z jednoduchého důvodů- připravuji se na říjnový Humbook. Moc jsem si od toho neslibovala, dívčích románů jsem přečetla mraky, ale čekalo mě příjemné překvapení. Děj není složitý a ze začátku jsem se nedokázala začíst, ale pak se to změnilo a příběh se četl sám. Jen mám menší problém s hlavní hrdinkou, která se na svůj věk občas chová dětinsky.
Jedná se o milý, oddechový příběh, kterých je spousta. V každém případě si přečtu i pokračování, protože podobných příběhů není nikdy dost a dobře se u nich relaxuje :).
Nádherný příběh, který budu ještě dlouho vstřebávat. Posledních 15 minut tu sedím a snažím se přijít na správná slova, která by mé pocity správně vyjádřila. Panu Cameronovi se povedlo, že jsem skutečně uvěřila, že pejskové takhle uvažují a začala jsem pohlížet na svého chlupáče trošku jinak.
Jedná se o knihu, která chytne za srdce a nepustí. Doporučuji si ke čtení vzít dostatek kapesníků, protože mě osobně nestačily :'( :).
Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Ne, že by byla tak skvělá, jen se čte sama, což je rozhodně plus. Příběh i postavy byly fajn, ale něco mi tam chybělo, jen si nejsem jistá co přesně. V každém případě se těším na pokračování, ke kterému se sad brzy dostanu :).
Skvělá kniha. Prokopa si člověk snadno oblíbí a stejně to je i s Damiánem a Kyrou. Jedna akce střídá druhou, ale občas se tam naskytne nudnější část (aspoň pro mě). Jen jediné co mi vadilo, bylo časté střídání "pohledů"- chápu, že to pro příběh má smysl, ale ze začátku jsem se, kvůli tomu nemohla pořádně začíst. V každém případě se těším na pokračování a doufám, že se shledám s některými postavami :).
Jedná se o první knihu autorky, která se mi dostala do ruky. Četla jsem na to samou chválu a asi proto to bylo takové zlamání. Vadil mi styl psaní- kdo potřebuje větu, která je dlouhá osm řádků? akorát to čtenáře zmate- a vyzrazování děje. Taky postavy mi přišli hnány až moc do škatulek a díky tomu jsem si je nedokázala oblíbit. Jinak se to naštěstí četlo rychle, za což jsem jedině ráda.
Jako první jsem viděla film, který jsem si zamilovala. Nejspíš proto byly začátky krušné. Permanentně jsem knihu s filmem srovnávala, ale v okamžiku, když jsem s tím přestala, jsem si knížku užila.