tektit

Krásně popsána doba a místa, která už zanikla. Čtení, které vrátí člověka do té doby a zvláštně pohladí.

Knihu jsem přečetl jedním dechem. Děj byl zajímavý. Myslím si, že název zlákal každého, koho jen trochu zajímá historie o Králi Šumavy. Obsahově o Králi Šumavy je tam toho tak na jednu A4. Moc se člověk nedozví. Platí zde pravidlo knihu prodává název.

Mám rád tohoto autora, už jako dítě jsem sledoval jeho přírodopisné dokumenty. Jeho knihy vždy potěší. Poutavě a hlavně z hlediska chovatele krásně napsaná kniha. Vřele doporučuji.

Autor, rodák z Protivína, popsal své putování po řece Nahanni lehce a hlavně čtivě. V jeho podání má člověk pocit, že je tam s ním.

Pro mě čtivý autor, řeku a její okolí popsal úžasně. Člověk má pocit, že ty místa poznává osobně. Fakta protkaná zvláštními příběhy dokreslují krásu kraje kudy řeka teče. Doporučuji každému, kdo se rád toulá místy i když jen na potištěném papíře.

Úžasná kniha, strhující četba. Vřele doporučuji hlavně ctenářům Barbánka.

Odprosti se od doby a ideologie, a knihu přečteš jedním dechem. Je vidět, že autor mlží o umístění roty a místopisu.

Myslím, že dobře napsaná kniha popisující vesnický život před okupací. Příběh jedné rodiny a její všední starosti.

Taková rychlá kniha, tedy příběh ne zrovna napsaný strhujícím stylem, ale protože začíná zájmenem tak mě neurazilo to přečíst ????

Závěr trilogie na mě působil divně. Mám pocit, jako by to nebyl konec, ale začátek. Prostě to musí mít pokračování

Začátek opravdu pomalý, ale pak se čtení prvního dílu nedalo zastavit. Čekám jestli autorka je čitelná a další díly budou o tom co tuším. Teším se na ně.