terezaki terezaki komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Stejně jako roste Harry a jeho přátelé, stejně tak s ním roste čtenář. Není důležité, jestli je vám 8 nebo 40. Tato kniha si vás získá svým propracovaným dějem a světem, který vás čeká po přečtení každého slova. Tato kniha se opravdu neomrzí.

Jirkův tajný klíč k vesmíru Jirkův tajný klíč k vesmíru Stephen William Hawking

Tato kniha je napínavá, poučná, ale hlavně je zábavná. Už nějakou dobu nejsem dítětem, ale i tak se k dětským knihám ráda vracím. Těším se, že tuto knihu budu jednoho krásného dne predčítat také svým dětem.

15.01.2019 5 z 5

Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí Marc Elsberg (p)

Kniha, která vás už od 9. stránky donutí k zamyšlení, jestli se opravdu chcete ještě přihlásit na sociální sítě. Tato kniha je čtivá, napínavá a pravděpodobně si i vás získají hlavní hrdinové. Mě si tato kniha získala. A už se těším na autorovu další tvorbu.

15.01.2019

3x Jason Bourne 3x Jason Bourne Robert Ludlum

Jsem trochu lenošná a nechce se mi psát hodnocení 3x. Agent s instinkty zabijáka se rozhodně vyplatí přečíst. I když jsou knihy tlusté, nenechte se odradit. Pokud jste viděli film a líbil se vám, pak rozhodně nad knihou neváhejte, protože knihy jsou jeste lepší než film. A za mě filmy byly skvělé.

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Přichází velké bitvy. A zvítězit může pouze jedna strana. Držím palce, aby zvítězila strana dobra. A jak to ve skutecnosti je? To si budete muset přečíst vážený čtenáři sám.

Eragon Eragon Christopher Paolini

Mám tuto knihu opravdu ráda. Je v ní vše, co mám u takových knih ráda . Kouzla, napětí, zvraty a postavy, které se neustále vyvíjejí. K této knížce se vracím, i když dneska uz spíš v audioverzi.

Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Začnete ji číst a nebudete se moci odtrhnout. Tak skvělá tato kniha je. Pokud na čtení nemáte prostor, pak doporučuji audioknihu, která je skvěle namluvená. Nebudete chtít přestat poslouchat.

15.01.2019 5 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Hrdinové nám dospivají a svět se mění. Nejen k lepšímu. Zlo sílí a my se můžeme vydat opět do světa čar a kouzel. Připravte se na napětí a pasáže, které vám neumožní zamhouřit oka.

Dům fúrií Dům fúrií Madeleine Roux

Je pravda, že v tato kniha nebyla tak strašidelná jako Ústav pro duševně choré. Ale lépe se dalo orientovat v postavách. Dle mého názoru je kniha více "pohádková". Čte se velice dobře a můžete s ní strávit moc pěkné odpoledne. Už se těším na pokračování.

15.01.2019 4 z 5