Terezk-a Terezk-a komentáře u knih

Ztráty a nálezy Ztráty a nálezy Brooke Davis

Mě se kniha moc nelíbila...
Čekala jsem zajímavý příběh se skvělým dějem, ale opak byl pravdou.
Na druhou stranu se mi nějaké myšlenky v knize moc líbili.

26.12.2016 2 z 5

Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Marie Kondo

Skvělá knížka.
Dost radikální.

23.10.2016 4 z 5

Dior - Biografie slavného návrháře Dior - Biografie slavného návrháře Isabelle Rabineau

Tato kniha mě vůbec nezaujala.
Ke čtení jsem se musela nutit!

31.03.2016 1 z 5

Snídaně u Sothebyho Snídaně u Sothebyho Philip Hook

Velmi pěkně napsaná knížka, která se bude líbit všem milovníkům umění.
Díky této knize se podíváme na umění zcela novým pohledem. Dozvíme se, jak na umění koukají obchodníci, sběratelé, umělečtí znalci...
Dozvíme se něco o obchodu s uměním, o tom co v něm hraje tu nejdůležitější roli. Každá kapitola je proložena příběhy ze života umění.

30.01.2016 4 z 5

Detox šatníku Detox šatníku Petra Šestáková

Jednoduchá
Stručná
Zajímavé (avšak všeobecně známé) tipy

Jsem ráda, že se mi knížka dostala do ruky. Přečetla jsem si jí a inspirovala se.

11.12.2015 3 z 5

První První Kiera Cass

Přesto že nejsem na romány, sérii Selekce jsem si zamilovala!
Krásný poslední díl.
Nezklamal, překvapil...

26.09.2015 5 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Úžasná kniha!
Čekala jsem JEN román, ale John Green nezklamal.
Kniha měla hlubší myšlenku, byla v ní trocha filozofie, byla v ní láska i smrt.
Mám moc ráda knížky u kterých se musím trochu zamyslet a přesně to John Green umí. Po této knížce která měla hloubku se už nemohu dočkat až se pustím do další knížky od tohoto autora.

13.06.2015 5 z 5

Lunapark Lunapark Stephen King

Moje první knížka od Stephena Kinga.
Po této knize mohu říct, že Stephen King je velmi talentovaný spisovatel. Moc se mi líbil jeho styl psaní.
Knížka sama o sobě nebyla hororová jak jsem čekala, ale i tak mě velmi bavila. Líbil se mi konec knížky. Děj byl pěkně ukončený, žádné otevřené konce nebo nedořešené věci.
Rozhodně mohu doporučit.

13.06.2015 4 z 5

Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Moje první Kniha od J. Formánka.
Kniha, kterou jsem si okamžitě zamilovala. J. Formánek, má moc pěkný styl psaní, který mi vyhovuje, čte se lehce a rychle.

Příběh který si J. Formánek prožil a který popisuje v knize je na jednu stranu velmi úsměvně sepsaný, ale na druhou stranu nám nahání hrůzu.
Během čtení knihy jsem byla vděčná za to, že v rodině nemám žádného alkoholika, i když J. Formánek mluví v knize o alkoholicích, jako o slušných lidech, kteří jsou velmi upřímní a alkoholiky se stali jenom kvůli tomu, že se jim v životě něco nepovedlo. V knize se nikdo neuráží ani neodsuzuje, vše je sepsané tak, abychom si udělali vlastní názor. :)

Doporučuji přečíst.

08.02.2015 5 z 5

Případ Amelia Případ Amelia Kimberly McCreight

Výborný!
Celý příběh je geniálně promyšlený a vy musíte číst dál, dokud nedočtete! Žádné zdlouhavé popisování věcí nebo nudné pasáže.

Na knize je napsáno ,,pokud máte rádi Zmizelou, budete tuhle knihu milovat"
Mám ráda Zmizelou a tuto knihu miluji! :D

10.01.2015 5 z 5

Memento Memento Radek John

Strhující příběh o tom, jak snadno se dá dostat k drogám a rychle k nim propadnout.
Příběh nám skvěle popíše jak se narkoman cítí bez drogy, co pro něj droga znamená a co by pro ní udělal. Příběh krásně ukazuje lásku mezi narkomany, protože láska mezi narkomany není láska k člověku druhému, ale k droze.
Rozhodně doporučuji !

07.09.2014 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Úžasný příběh mladé dívky ukazující skutečnost jak rychle a snadno může člověk spadnout do drog. I přesto, že se v celém příběhu popisuje vlastně jedno a to samé ( závislost ) je příběh dokonalý a strhující. Na každé stránce se dozvídáme nové a nové skutečnosti o droze a životu narkomanů.
Určitě bych všem knihu doporučila!

10.08.2014 5 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Pohodová novela.
Po přečtení si uvědomíte, jak silná a nepřekonatelná může být láska. :)

04.06.2014 4 z 5

Umění slovní sebeobrany - Nejlepší techniky všech dob Umění slovní sebeobrany - Nejlepší techniky všech dob Matthias Pöhm

Užitečné rady pro slovní sebeobranu :) Vše je napsané krátce a výstižně. Autor každou metodu popisuje pomocí příběhu ze života :)
Velmi užitečné odpovědi :)

14.01.2014 5 z 5

Posedlá Posedlá Lynn Beach (p)

Miluji všechny knihy Stopy Hrůzy, ale tato je opravdu skvělá !

Naučte se kreslit: Lidské tělo Naučte se kreslit: Lidské tělo kolektiv autorů

Určitě ta nejlepší knížka o kreslení lidského těla! Vše je naprosto skvěle ukázáno a vysvětleno. Najdete v ní různé fígle a rady!

Velká škola kreslení Velká škola kreslení Barrington Barber

Určitě užitečná knížka pro kreslíře i nekreslíře. Ne že by jste se po přečtení této knihy naučili kreslit, to ne, ale najdete v ní užitečné rady !

Naše morče Naše morče Katrin Behrend

Nejlepší kniha pokud se rozhodujete si koupit morče ! Určitě jsou v ní všechny potřebné informace !

Simpsonovi vrací úder! Simpsonovi vrací úder! Matt Groening

Krásné obrázky, pěkně se čte a o zábavu postaráno !

Velké lži pro malé děti Velké lži pro malé děti Andy Riley

Někdy se najde i nudný obrázek, ale jinak jsem se zase pobavila !