Terezk-a Terezk-a komentáře u knih

Nejseš nějaká namyšlená? Nejseš nějaká namyšlená? Maryse Dubuc

Vtipný komiks pro slečny :) Moc jsem se bavila a je pěkně namalovaný !! :-)

12.06.2013 5 z 5

Příběhy neoblíbený pařičky Příběhy neoblíbený pařičky Rachel Renée Russell

Pěkná knížka stejně jako první díl ! Ale jelikož je pro menší tak si další díl už nekoupím. :-( Ale určitě je to moc pěkná kniha s krásným dějem pro mladé čtenářky !

Příběhy z neslavnýho života Příběhy z neslavnýho života Rachel Renée Russell

Kniha je něco jako deník malého poseroutky, ale až na to že kniha je o holce a né o klukovi. Je štivá, psaná jako deník a polovina knihy jsou obrázky ! :-) Pořád něčím zajímavá. Bude se číst pěkně menším cca. 12 let :)

Kdo je pachatel? Kdo je pachatel? Hy Conrad

Někdy jsou případy opravdu těžké, ale dají se uhodnout. Případů je v knize hodně a nejsou ani moc dlouhé takže pohoda :)
Rychle se čte, kniha má i obrázky :)

11.06.2013 4 z 5

Jasný případ?!: 40 kriminálních minipříběhů k řešení Jasný případ?!: 40 kriminálních minipříběhů k řešení Jürg Obrist

Tuto knihu jsem četla jako menší a byla skvělá ! Mnoho detektivních příběhů, které jsou krátké a k zamyšlení :) Případy jsou rozhodně pro menší cca. 8 - 11 let jelikož některé případy jsou snadné, ale přesto moc pěkné . :-) Kniha je s obrázky takže se čte velmi rychle !

Golemovo zlato Golemovo zlato Silke Moritz

Četla jsem jí jako malá na táboře a byla to první knížka, kterou jsem přečetla za jeden den ! Velmi rychle čtoucí, zábavná a napínavá knížka ! Doporučuji všem mladým čtenářům :-) :-)

10.06.2013 5 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Kniha se mi moc líbila. Občas jsem se nudila, ale ke konci knihy jsem pochopila, že i tyto nudné části tam musely být jinak bych knihu nepochopila :-) Konec byl příjemný a s malým nástupem do dalšího dílu.

10.06.2013 4 z 5