Nejseš nějaká namyšlená? přehled

Nejseš nějaká namyšlená?
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42568/bmid_nejses-nejaka-namyslena-YP1-42568.jpg 4 137 137

Pupíky série

1. díl >

Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je bezmála jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezištnou, nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se chovají někdy jako ty nejpodlejší čarodějnice. Komiks je nakreslen se značnou dávkou ironie a výtečně přeložen jazykem současných náctiletých. S komiksem Pupíky se na našem trhu tak představuje v podstatě první kreslený seriál určený především dívkám.... celý text

Komiksy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Les Nombrils

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejseš nějaká namyšlená?. Přihlašte se a napište ho.

Knihotyna
14.07.2023 5 z 5

Pamatujete si časopis Popcorn? :D Já ano! Určitou dobu před pár lety to bylo jedno z mých nutných čtení! A přesně tam se nacházely také úryvky z tohoto komiksu! A teď jsem na něj narazila, tak jsem si říkala, proč si nepřečíst více než úryvky? :)
Tři kamarádky, jedna škola, jedno dospívání a velká porce humoru! Už nejsem v pubertě a přeci se bavím! Vracím se na střední školu a do svého vlastního dospívání! A těším se na další díly (ještě že mám pár dalších doma :D)!
Počátek se zdá jako pouhé útržky příběhu, ale ve výsledku do sebe vše skvěle zapadá a tvoří jeden příběh :).

Ana72154
11.05.2022 5 z 5

Ráda jsem si zopakovala, co jsem četla v pubertě.

Hanncha
06.05.2022 4 z 5

Trochu jsem se bála, že to bude děsně "kůl" a "krejzy" ale spíš si to dělá srandu a je to takové jemně cynické.

Kniha Nejseš nějaká namyšlená? v seznamech

komiksy pro dívky

Maryse Dubuc
kanadská, 1977
2009  88%Nejseš nějaká namyšlená?
2016  91%Pupíky 1-7: Mladé, krásné a proradné
2010  87%Nad ošklivkami zataženo