Téměř dokonalé štěstí přehled
Maryse Dubuc
Vicky je štěstím bez sebe: rodiče jí konečně dávají přednost před nesnesitelnou starší sestrou Rebeccou, randí s Jamesem, krásným a perspektivním klukem, a grilování s rodinou na konci léta se zdá být ideální příležitost dát všem o svých úspěších vědět. A co se týče Jenny, ta má radost dvojnásobnou: se svalnatým Jeanem-Frankym mlsá tabulky čokolády a laskavý tlustý Hugo by jí snesl modré z nebe. Karin má novou vášeň a nejsou to kluci: hudební skupinu. Jsou jen krůček od podepsání smlouvy s velkým producentem, ale to by se musel frontman Albín dostat ze své deprese, do které spadl po tragických letních událostech (viz šestý díl). Jenže život je krutý a štěstí vrtkavé, zvlášť když si zahráváme s city. Naštěstí pravé přátelství překoná i ty nejtěžší překážky.... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2015 , CooBooOriginální název:
Les Nombrils 7: Un bonheur presque parfait, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Téměř dokonalé štěstí. Přihlašte se a napište ho.
Tohle prostě chcete číst. Odhlédněte prosím od názvu, který bude podrážet vaši mužnou ješitnost a přečtěte si Pupíky. Je to vtipné, je to svižné a od určitého dílu začínají příběhy mít hloubku a postavy vypadají jako skuteční lidé s problémy. Tentokrát lehce srazím hodnocení, protože mi první polovina přišla jako návrat ke kořenům, kdy šlo spíše o jednotlivé gagy, než o příběh, ale i tak jsem se zase skvěle bavil. 4,5*
Naprosto zbožňuji celou sérii Pupíků! Tudíž ani tento díl mě nezklamal. Doufám, že bude pokračování :))
Kniha Téměř dokonalé štěstí v seznamech
2009 | Nejseš nějaká namyšlená? |
2016 | Pupíky 1-7: Mladé, krásné a proradné |
2010 | Nad ošklivkami zataženo |
2015 | Téměř dokonalé štěstí |
2012 | Ďábelský pár |
Tenhle díl je nabitý láskou - nešťastnou, šťastnou, skrývanou, předstíranou, odmítavou, hranou.
Každá z kamarádek má své vlastní problémy a každá z nich na konci tohoto dílu o svou lásku přijde - některá proto, že chce, některá proto, že se za ni stydí či proto, že už jí nemůže věřit.
Mimo to - na začátku i konci knihy najdeme krásnou "mapu" postav i z jejich vzájemnými vztahy - můžeme tak poznat, jak se po tomto díle změnily!