Ex, grogy a rock'n'roll!
Maryse Dubuc
Karin žije život celebrity. Už je to dávno, co byla jen za obětního beránka. Změna je život – a ten s sebou přináší spoustu těžkostí. Jenny a Viky si taky zažívají svoje. Táta Viky a Jennyina máma se rozhodli k sobě nastěhovat. Bývalé kamarádky spolu teď musí sdílet pokoj. Viky to všechno svádí na Jenny, ale ta má teď jiné starosti: je tajně zamilovaná do Huga. Taková královna krásy jako ona a takový ohyzdný týpek? Nemyslitelné! Všechny tři hrdinky musí vymyslet, co dál, Budou to dobrá rozhodnutí?... celý text
Komiksy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2019 , CooBooOriginální název:
Ex, drague et rock'n'roll !, 2018
Kdo bude slavný? Kdo šťastný? Kdo "oblíbený"?Tento díl se intrikami jen hemží!
Jsem ráda, že jsem si komiksy přečetla. Člověk nesmí dát na název a pocit po pár stranách! Skvělé. Humorné, vážné, reálné, bolestivé, utrápené, šťastné.
Problémy a starosti ne jen puberťáků a ne jen holek! Skvěle vystavený příběh, kterému na ději vůbec neubírá to, že se jedná o komiks!
Pokud hledáte něco trošku staršího, ale stále nadčasového, mohu doporučit :)!
Bylo mi jasné, že se Pupíky nemohou udržet na pěti hvězdičkách do nekonečna a ten "úpadek" pro mne přišel v tomto dílu. Všechny kvality zůstávají, opět je zde silný příběh a dechberoucí konec, ale celkově jsem měl víc pocit, že přešlapujeme na místě.
Určitě to znáte z filmů - často přijde okamžik, kdy jsou všichni rozhádaní a vlastně nešťastní a vy jen čekáte, kdy se něco zlomí a budeme moci jít do finále. A právě v této fázi se právě nacházíme.
Mimochodem, vadil mi tentokrát i překlad - vtipy neměly tak dobře vystavěnou pointu a hodně se toho oproti originálu ztrácelo, což v minulost nebylo.
Pořád jde o výborný komiks, bez pochyby, ale minulé díly mi sedly více.
Paráda. Legrace i příběh super. Teď zas pár let budu čekat na pokračování, ale jesm si jist, že to bude stát za to.
Tak tenhle díl se fakt povedl. Těším se na další. Ze začátku byly Pupíky hlavně pro zasmání, ale v posledních dílech se začíná objevovat i něco navíc. Už to není jen o vtipech.
Páni, po delší době jsem přečetla další díl. Tento se mi hodně líbil.
Spoiler!!!!
Hlavně díky Jenny a Hugovi. Doufám, že brzy vyjde další díl. Zajímá mne, jak to dopadne s Vicky.
Když tenhle komiks začínal, byly to jenom krátké vtipné scénky v časopisu a pak získal konečně nějakou podobu. Dočkali jsme se nějaké příběhové linky a člověk se těšil jak se příběh bude rozvíjet. Na pokračování jsme čekali dlouho. Doufala jsem v další zlomové okamžiky a konec, který mě bude nutit "proklínat" autory aby bylo rychle další pokračování. Tenhle díl byl dle mého jeden z nejslabších. Děj se pomalu nikam nepohnul. Nevím jestli byl dobrý nápad rozdělit příběh na -Karin- a -Jenny s Vicky-. Humor upadá. Doufám, že "příští" díl konečně něco nabídne. (Pořád čekám na návrat Dana) Dala bych 2/5 ale pořád je to část mého já na základní škole.
2009 | Nejseš nějaká namyšlená? |
2016 | Pupíky 1-7: Mladé, krásné a proradné |
2010 | Nad ošklivkami zataženo |
2015 | Téměř dokonalé štěstí |
2012 | Ďábelský pár |
I když už jsem si myslela, že mám komiks už přečtený, četla jsem ho poprvé a hodně věcí mě překvapilo. Doufám, že někdy budu číst pokračování.