Ex, grogy a rock'n'roll! přehled
Maryse Dubuc
Karin žije život celebrity. Už je to dávno, co byla jen za obětního beránka. Změna je život – a ten s sebou přináší spoustu těžkostí. Jenny a Viky si taky zažívají svoje. Táta Viky a Jennyina máma se rozhodli k sobě nastěhovat. Bývalé kamarádky spolu teď musí sdílet pokoj. Viky to všechno svádí na Jenny, ale ta má teď jiné starosti: je tajně zamilovaná do Huga. Taková královna krásy jako ona a takový ohyzdný týpek? Nemyslitelné! Všechny tři hrdinky musí vymyslet, co dál, Budou to dobrá rozhodnutí?... celý text
Komiksy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2019 , CooBooOriginální název:
Ex, drague et rock'n'roll !, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ex, grogy a rock'n'roll!. Přihlašte se a napište ho.

Kdo bude slavný? Kdo šťastný? Kdo "oblíbený"?Tento díl se intrikami jen hemží!
Jsem ráda, že jsem si komiksy přečetla. Člověk nesmí dát na název a pocit po pár stranách! Skvělé. Humorné, vážné, reálné, bolestivé, utrápené, šťastné.
Problémy a starosti ne jen puberťáků a ne jen holek! Skvěle vystavený příběh, kterému na ději vůbec neubírá to, že se jedná o komiks!
Pokud hledáte něco trošku staršího, ale stále nadčasového, mohu doporučit :)!

Bylo mi jasné, že se Pupíky nemohou udržet na pěti hvězdičkách do nekonečna a ten "úpadek" pro mne přišel v tomto dílu. Všechny kvality zůstávají, opět je zde silný příběh a dechberoucí konec, ale celkově jsem měl víc pocit, že přešlapujeme na místě.
Určitě to znáte z filmů - často přijde okamžik, kdy jsou všichni rozhádaní a vlastně nešťastní a vy jen čekáte, kdy se něco zlomí a budeme moci jít do finále. A právě v této fázi se právě nacházíme.
Mimochodem, vadil mi tentokrát i překlad - vtipy neměly tak dobře vystavěnou pointu a hodně se toho oproti originálu ztrácelo, což v minulost nebylo.
Pořád jde o výborný komiks, bez pochyby, ale minulé díly mi sedly více.
Knižní novinky (10. týden)
03.03.2019
Kniha Ex, grogy a rock'n'roll! v seznamech
v Mé knihovně | 22x |
2009 | ![]() |
2016 | ![]() |
2010 | ![]() |
2012 | ![]() |
2015 | ![]() |
I když už jsem si myslela, že mám komiks už přečtený, četla jsem ho poprvé a hodně věcí mě překvapilo. Doufám, že někdy budu číst pokračování.