teri1003 teri1003 komentáře u knih

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Mě osobně knížka nenadchla :/ Normálně jsem s knizkama od Greena spokojená ale teď musím říct že zklamání. Do čtení jsem se musela opravdu nutit. Pozitivní jsou na tom poznámky kde se dozvíte nějaké zajímavosti (např. Kde se nachází největší dřevěný kostel na světě) + mi od začátku byla sympatická postava Lindsey. Nejlépe bych hodnotila 2 a půl hvězdičky.

14.02.2018 3 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Můj názor na celou sérii nebude jinak než opravdu kladný :) ke knížkám jsem se dostala přes filmy, ze začátku jsem si myslela, že knížky číst nebudu ale nakonec jsem neodolala ... Asi chyba byla, že první jsem viděla filmy, tím pádem už jsem neměla úplně svoji fantazii, ale můžu vám říct, že knížky se od filmů liší. První díl ne tolik jako poslední... 3.díl byl opravdu jiný a hodně mě překvapil.
Nedokážu říct, co mě baví více ... Jestli knížky nebo filmy , bez filmů bych se nedostala ke knizkam, stojím v názoru, že knížky jsou vždycky lepší než filmy ale tady bych byla opravdu skeptická... Takže moje odpověď je 50 na 50 :)
Celou trilogii knížek naprosto doporučuji, je to krásný romantický a ke konci napínavý příběh o cestování časem.

27.01.2018 5 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Knížka se mi opravdu líbila, její děj se mi líbil a posledních 100 stránek jsem byla pořád zvědavější a zvědavější, že jsem to musela už dočíst jedním hltem. Chybou jen bylo to, že jsem si nezjistila, že kniha je na pokračování... takže jsem pořád čekala jak to dopadne ... Jen když jsem se blížila vice do konce došlo mi, že takhle vlastně skončit nemůže. Takže brzo se chci pustit do 2. dílu a doufám, že bude stejně dobrý jako 1:).

19.12.2017

Koruna Koruna Kiera Cass

Potvrdila jsem své tušení a to, že i poslední díly jsou úžasné. Bála jsem se, že už tam nebude tolik lásky a vyprávění Maxona a Americy, ale i přes vyprávění Eadlyn jsem viděla, že po několika letech manželství jsou pořád zamilovaní a všichni v nich vidí něco výjimečného. Nezklamal mě ani konec, který se mi líbil jak dopadl, i přes to, že jsem celou dobu čekala někoho jiného, koho si nakonec vybere jsem z knížky nadšená.

14.08.2017 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Celé tří knihy (Selekce, Elita, První) jsem si zamilovala. Pořád nad nimi musím přemýšlet. Doplňkovou knížkou Šťastně až navěky jsem si mohla představit i z pohledu jiných a hlavně z pohledu prince Maxona. Mezi mojí nejoblíbenější část z této knihy nesmí samozřejmě ani chybět dvouleté výročí královského páru. Teď už se můžu těšit na zbylé dva díly. Věřím, že všechny knížky stojí za přečtení.

09.08.2017 5 z 5

Kam jsi odešla Kam jsi odešla Gayle Forman

Nemůžu ani vyjádřit své pocity na oba díly, ale vím že jsou jen kladné. Do obou knížek jsem se naprosto zamilovala a určitě jsem je nečetla naposled. Od začátku jsem si k Adamovi a k Mie udělala pevné pouto a pokoušela se vžít do děje. Knížky 100% doporučuji k přečtení, hodně mi toho nechala.

28.07.2017 5 z 5

Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

Kniha mě ohromila. Chystám se na další autorovy knížky a věřím, že budou stejně dobré jako tato, protože tahle se opravdu povedla. Líbilo se mi, že zde nebylo typické zapletení romantického příběhu, ale že byla napínavá až jsem se nemohla odtrhnout. Knížku určitě doporučuji.

27.07.2017 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Knížka byla čtivá a líbila se mi i svým příběhem, jen jsem nečekala takový konec, který mě dohnal k slzám.

03.07.2017 5 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Jako 1. díl tak i tento stojí za přečtení. Určitě jsem nečetla tuhle knížku naposled. Nádherně navázala na svůj předchozí díl. Knížku určitě doporučuju. :)

14.04.2017 5 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Knížku mohu doporučit všemi deseti. Chystám se na druhý díl a doufám, že mě nezklame. Knížka se mi moc líbila hlavně díky tomu, že dostane odvahu odjet do Irska a začít znovu. Líbí se mi i život, který prožívá se svým sousedem a rodina, která jí pronajímá dům je prostě báječná. Knížku 100% doporučuji. :)

11.04.2017 5 z 5

Kouzelný náramek Kouzelný náramek Viola Shipman

Knížka se mi opravdu líbila nejen jako samotný příběh ale i jsem se naučila brát věci z jiného pohledu. Vůbec mi nevadí že knížka je napsána ,,růžově'' protože život je takový jak se s ním my sami popereme a jak si ho určíme.

22.03.2017 4 z 5