Terkishead Terkishead komentáře u knih

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Zase jsem si jednou přečetla, to co čtou moje děti a dobře jsem se bavila. Čtivá fantasy s velmi pěknou grafickou stránkou knihy.

27.10.2018 4 z 5

Mandolína kapitána Corelliho Mandolína kapitána Corelliho Louis De Bernières

Jedna z knih na kterou vážně ráda vzpomínám- určitě mnohem lepší než film.

21.12.2017

Loupežníci Loupežníci Friedrich Schiller

Prostě romantika!! Kdyby to nemělo tak podivuhodně zamotaný konec, úplně si to umím představit jako Hollywoodský trhák.
Přesto, má to i po letech co říct.

31.07.2024 4 z 5

Mateo Falcone Mateo Falcone Prosper Mérimée

Podivuhodná povaha Korsičanů, která stojí za jejich nesnadnou historií, sepsaná dokonale na několika stránkách. Korsiku miluji, ale Korsičany chápu jen obtížně.

21.07.2024 5 z 5

Kdo lže, vyhraje Kdo lže, vyhraje Andy Robin

Pro pobavení, i když se tam asi každý chvílemi najde.

18.10.2022 3 z 5

Černá skříňka Černá skříňka Michael Connelly

Kvalitní detektivka, žádný velký krvák a celkem uvěřitelný děj. Na druhou stranu jsem netrnula napětím a odtrhávala se celkem snadno.

06.09.2020 3 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Ne příliš přesvědčivý příběh. Milé čtení před spaním, ale napětí jiných Nesbových příběhů mi chybělo.

26.02.2019 3 z 5

Černé lži, rudá krev Černé lži, rudá krev Kjell Eriksson

Nenáročná, ale poctivá detektivka. Je ale pravda, že jsem se v "množství" Gunill a Gunarů trochu ztrácela :).

08.08.2018 3 z 5

Oběť Molochovi Oběť Molochovi Åsa Larsson

Jedním dechem

22.06.2018 5 z 5

Příbuzenská krev Příbuzenská krev Ed McBain

Celkem slušná poctivá detektivka, ale celkem vzato nic moc. Jak to dopadne jsem věděla asi tak od druhé stránky a pak už jen čekat na poslední stránku, kdy mi to autor konečně "prozradí". Naštěstí byla krátká.

03.04.2018 2 z 5

Příšerné příběhy vánoční Příšerné příběhy vánoční Chris Priestley

Velmi svižné příběhy ze kterých běhá mráz po zádech... tedy alespoň mně. Předčítala jsem dětem a ty se nebály vůbec...

09.03.2018 5 z 5