Terkishead komentáře u knih
Zase jsem si jednou přečetla, to co čtou moje děti a dobře jsem se bavila. Čtivá fantasy s velmi pěknou grafickou stránkou knihy.
Jedna z knih na kterou vážně ráda vzpomínám- určitě mnohem lepší než film.
Prostě romantika!! Kdyby to nemělo tak podivuhodně zamotaný konec, úplně si to umím představit jako Hollywoodský trhák.
Přesto, má to i po letech co říct.
Podivuhodná povaha Korsičanů, která stojí za jejich nesnadnou historií, sepsaná dokonale na několika stránkách. Korsiku miluji, ale Korsičany chápu jen obtížně.
Kvalitní detektivka, žádný velký krvák a celkem uvěřitelný děj. Na druhou stranu jsem netrnula napětím a odtrhávala se celkem snadno.
Ne příliš přesvědčivý příběh. Milé čtení před spaním, ale napětí jiných Nesbových příběhů mi chybělo.
Nenáročná, ale poctivá detektivka. Je ale pravda, že jsem se v "množství" Gunill a Gunarů trochu ztrácela :).
Celkem slušná poctivá detektivka, ale celkem vzato nic moc. Jak to dopadne jsem věděla asi tak od druhé stránky a pak už jen čekat na poslední stránku, kdy mi to autor konečně "prozradí". Naštěstí byla krátká.
Velmi svižné příběhy ze kterých běhá mráz po zádech... tedy alespoň mně. Předčítala jsem dětem a ty se nebály vůbec...