TessDragon

Tři holky na stopě - další z mých oblíbených dětských detektivek.I když tenhle je spíš dívčí románek + detektivka v jednom.Ale děvčatům se určitě bude líbit,tak jako se líbil mě. ;)

Tento dětský dobrodružný příběh s Aničkou a Filipem se mi moc líbil.Je od skvělé české spisovatelky Lucie Kaletové.Takový strašidelný příběh pro děcka.

Witch testy! Ty jsem přímo milovala a s radostí vyplnovala všechno, co souviselo s mým milovaným Witch.

Ah, Čtyřlístek mě provázel celým dětstvím. Fifinka, Myšpulín, Bobík a Pinda - moje nejoblíbenější dětské postavičky .Na ty nezapomenu ještě hodně dlouho. ;)

Od mala miluji všechny zvířátka! Takže tato kniha byla pro mě víc jak zlaté prasátko. ;D

Nezbytná knížečka s ''užitečnými'' radami pro všechny holky. Taková dětská neškodná blbůstka.

Witch příběh s Cornelií v hlavní roli. Tento příběh se mi s chladnou Corny moc líbil. ;)

Krátká, originální, pohodová pohádka. Nic víc v tom není.

Witch Nezbytník se spoustu skvělými Witch radami. Pro fanynku Witch jako já, to nejlepší. ;D

Tuto knihu,která je původně první,jsem si přečetla až po 2 dílu,protože v knihovně ji dodaly až potom.Ale protože se mi 2 díl líbil,sáhla jsem ovšem i po 1 dílu.Nebyl špatný,ale 2 díl se mi asi líbil více,ale doporučuji,je to taková pohodová dětská upířina. ;)

První jsem četla tuto knížku a zaujala mě.Né,že by to byl nějaký trhák,ale byla to pohodová dětská strašidelná kniha s upíry v hlavní roly.Moc se mi líbilo cestování do minulosti,hlavně potopení Titanicu.

Jedna z mých nejoblíbenějších Brezinových knih,i obecně je jedna z mých nejoblíbenější dospívajících knih.Soucítila jsem se Sammi,protože byla nemehla i smolařka jako já . ;D Rozhodně si pamatuji,jak jsem ji hned po přečtení doporučila všem kamarádkám. ;D