TessDragon TessDragon komentáře u knih

Tanec čarodějnic Tanec čarodějnic Maja von Vogel

Tři holky na stopě - další z mých oblíbených dětských detektivek.I když tenhle je spíš dívčí románek + detektivka v jednom.Ale děvčatům se určitě bude líbit,tak jako se líbil mě. ;)

Nebezpečné fitko Nebezpečné fitko Maja von Vogel

Horor mezi dunami Horor mezi dunami Maja von Vogel

Skandál v televizi Skandál v televizi Maja von Vogel

Jezdecký klub v ohrožení Jezdecký klub v ohrožení Henriette Wich

Podvod při castingu Podvod při castingu Henriette Wich

Strašidla na Silvrštejně Strašidla na Silvrštejně Lucie Kaletová

Tento dětský dobrodružný příběh s Aničkou a Filipem se mi moc líbil.Je od skvělé české spisovatelky Lucie Kaletové.Takový strašidelný příběh pro děcka.

09.09.2012 4 z 5

W.I.T.C.H. - Testy - Jak vycházíš s lidmi? W.I.T.C.H. - Testy - Jak vycházíš s lidmi? Paola Mulazzi

Witch testy! Ty jsem přímo milovala a s radostí vyplnovala všechno, co souviselo s mým milovaným Witch.

Záhada bílého koně Záhada bílého koně Ljuba Štíplová

Ah, Čtyřlístek mě provázel celým dětstvím. Fifinka, Myšpulín, Bobík a Pinda - moje nejoblíbenější dětské postavičky .Na ty nezapomenu ještě hodně dlouho. ;)

Nová knížka o zvířátkách Nová knížka o zvířátkách Jitka Mádrová

Od mala miluji všechny zvířátka! Takže tato kniha byla pro mě víc jak zlaté prasátko. ;D

08.09.2012 5 z 5

Kniha pro správné holky: Jak být ve všem jednička Kniha pro správné holky: Jak být ve všem jednička Juliana Foster

Nezbytná knížečka s ''užitečnými'' radami pro všechny holky. Taková dětská neškodná blbůstka.

08.09.2012 3 z 5

Akvaristika Akvaristika Karel Polák

Spousta užitečných rad pro chovatele rybiček.

Akvaristická technika Akvaristická technika Karel Krček

Spousta užitečných rad ohledně akvaristiky.

Ledový květ Ledový květ Josefine Ottesen

Witch příběh s Cornelií v hlavní roli. Tento příběh se mi s chladnou Corny moc líbil. ;)

Král Lávra Král Lávra Karel Havlíček Borovský

Krátká, originální, pohodová pohádka. Nic víc v tom není.

08.09.2012 3 z 5

Witch Nezbytník každé čarodějky č.2 Witch Nezbytník každé čarodějky č.2 kolektiv autorů

Witch Nezbytník se spoustu skvělými Witch radami. Pro fanynku Witch jako já, to nejlepší. ;D

08.09.2012 5 z 5

Witch - Nezbytník každé čarodějky č.1 Witch - Nezbytník každé čarodějky č.1 kolektiv autorů

08.09.2012 5 z 5

Upíří kronika 1: Prokletí upírů Upíří kronika 1: Prokletí upírů Petra Klabouchová

Tuto knihu,která je původně první,jsem si přečetla až po 2 dílu,protože v knihovně ji dodaly až potom.Ale protože se mi 2 díl líbil,sáhla jsem ovšem i po 1 dílu.Nebyl špatný,ale 2 díl se mi asi líbil více,ale doporučuji,je to taková pohodová dětská upířina. ;)

07.09.2012 3 z 5

Upíří kronika 2: Cesta do minulosti Upíří kronika 2: Cesta do minulosti Petra Klabouchová

První jsem četla tuto knížku a zaujala mě.Né,že by to byl nějaký trhák,ale byla to pohodová dětská strašidelná kniha s upíry v hlavní roly.Moc se mi líbilo cestování do minulosti,hlavně potopení Titanicu.

07.09.2012 4 z 5

Jsem superstar! Jsem superstar! Thomas Brezina

Jedna z mých nejoblíbenějších Brezinových knih,i obecně je jedna z mých nejoblíbenější dospívajících knih.Soucítila jsem se Sammi,protože byla nemehla i smolařka jako já . ;D Rozhodně si pamatuji,jak jsem ji hned po přečtení doporučila všem kamarádkám. ;D

07.09.2012 5 z 5