TessDragon komentáře u knih
Série: Alice a ... . Tuto sérii jsem naprosto milovala. Alice je velmi vtipná a blázen. Oblíbila jsem si celou rodinu a mimo to i Alfieho. Rozhodně doporučuji, sice je Alice 13 let, ale myslím, že knížku si můžou přečíst i starší. ;)
Stmívání: Kompletní ilustrovaný průvodce filmem-rozhodně by si ho měl pořídit správný fanoušek, je tam spoustu informací o natáčení, o jiskřivém efektu a spoooustu obrázků at už z natáčení nebo z filmu. Rozhodně úžasná knížka, doporučuji pro fandy.
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si hlavně paní Lepkavou Karamelku,T.J.,Ambru,Broskvičku a Tildu ;D Závěrečný díl byl úžasný,škoda jen,že série Stella končí.
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si hlavně paní Lepkavou Karamelku,T.J.,Ambru,Broskvičku. a dokonce i Tildu ;D
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si hlavně paní Lepkavou Karamelku,T.J. a Broskvičku i Ambra nebyla špatná ;D
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si hlavně paní Lepkavou Karamelku,T.J. a Broskvičku. ;D
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si tu hlavně Týdžeje.
Stella a ... byly knížky mého dětství.Byly zajímavé,vtipné pro teenagerky rozhodně to pravé.Oblíbila jsem si hlavně paní Lepkavou Karamelku a Broskvičku. ;D