Tessi08 Tessi08 komentáře u knih

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Nejlepší knížka, co jsem za dlouhou dobu četla! Úžasný děj, úžasný konec, který by mě nenapadnul ani ve snu! DOPORUČUJU! :))

15.11.2014 5 z 5

Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Knihu jsem četla v angličtině a byla opravdu velmi dobrá. Rozdělení společnosti mi přišlo velmi zajímavé a tak i samotné postavy. Jediné co mi celkem vadilo bylo zdlouhavé vyprávění celého příběhu. Když už jsem si myslela, že se to rozjede, tak to ještě víc zpomalilo. Přišlo mi, že celých 200 stránek pomalého vyprávění směřovalo k posledním 100 stránkám, které jsem si opravdu užila :)

Taky musím pochválit obálku (tu americkou), která se jim opravdu velmi povedla ;)

Určitě si přečtu druhý díl. Vřele doporučuji!

27.08.2014 4 z 5

Studentská výměna Studentská výměna Sophia Lowell

Nic co by mě zaujalo.

02.08.2014 1 z 5

Prázdniny na spadnutí Prázdniny na spadnutí Sophia Lowell

Knihu jsem ani nedočetla. Zívala jsem už u prvního dílu, ale knížku jsem se donutila přečíst, jenom protože jsem jinou knížku neměla po ruce. Ale co já vím, někomu se to možná bude líbit :)

01.08.2014 1 z 5

Jak to začalo Jak to začalo Sophia Lowell

Moc se mi to nelíbilo. Jediný světlý moment v této knize, který mě celkem zaujal, byla zápletka Pucka s Quinn. Nic víc.

01.08.2014 2 z 5

Návrat Návrat Sophie Jordan

Hezká knížka :) Ale možná je to ode mě trochu zvrhlé, ale ke konci jsem trochu doufala, že by Jacinda mohla mít něco víc s Cassianem :D Nevadí:) Přesto supr kniha! Doporučuji!

Finále Finále Becca Fitzpatrick

Neuvěřitelný závěr neuvěřitelné tetralogie! Je mi hrozně líto, že je to konec, ale co se dá dělat..
Velmi jsem si taky oblíbila Patche, možná až moc :)
HROZNĚ DOPORUČUJI!

Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

Jedním slovem BOMBA! Zamilovala jsem si celý příběh i postavy! Velmi DOPORUČUJI!

Crescendo Crescendo Becca Fitzpatrick

Velmi zajímavá: Doporučuju!

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Zbožňuju tuto knihu, sérii a taky no, Patche :) Poutavá, zajímavá, skvělé postavy - zejména Patch. Doporučuji!

Iluze Iluze Aprilynne Pike

Skvělá :)

Osud Osud Aprilynne Pike

Bomba! Lepší konec autorka nemohla vymyslet :) Do celé série jsem se zažrala a nemohla jsem přestat číst! ÚŽASNÁ! Doporučuju!

Kouzlení Kouzlení Aprilynne Pike

Úžasné pokračování! :)

Křídla Křídla Aprilynne Pike

Nadchla mě knížka, série i postavy - zejména tedy Tamani :) :* Doporučuji!

Halt v nebezpečí Halt v nebezpečí John Flanagan

Toto je můj nejoblíbenější díl úplně ze všech! Nebezpečí, emoce, napětí. Nejvíce se mi zalíbila část, kde se Will s Horácem snaží zachránit Halta. Najdou celkem nápadité řešení, které se mi zalíbilo :) Doporučuji!

Císař Nihon-džinu Císař Nihon-džinu John Flanagan

Skvělá! :)

Výkupné za Eraka Výkupné za Eraka John Flanagan

Jedním slovem BEZVADNÁ! Moc jsem si užila dobrodružství Willa a Cuka. Hodně mě v závodě překvapila Cukova vychytralost. Doporučuji :)

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Velmi dobrá knížka, i když podle mě nejslabší z celé série. Nejvíce mě dostala hláška o Willově chrápání, u toho jsem se opravdu upřímně zasmála :D

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Hrozně se mi tato knížka líbila :) Nejvíce jsem si kromě bitvy ale taky užila setkání Willa s Haltem :3 :)

Čaroděj na severu Čaroděj na severu John Flanagan

Trošku slabší díl, ale pořád super!:)