TheSiMMaS
![Nasterea Nasterea](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410344/nasterea-8G0-410344.jpg?v=1621429206)
(SPOILER) Stále čtivé, už se zase těším na další díl. Jen si nejsem jistá, že se děj ubírá, kam bych chtěla :-D Co bych trochu vyčetla, tak je neustále opakování nadávky do prasečí řitě. A taky mě mrzí, že se spousta informací hlavní hrdince dostává vlastně tak úplně náhodou. Přijde mi, že vztahy šly v tomto díle na vedlejší kolej, na druhou stranu jsem ráda, že byli víc představeni, někteří členové pětadvacítky. Četlo se mi ale i tak jedním dechem!!! :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Kostičas Kostičas](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193478/kosticas-xn0-193478.jpg?v=1398808252)
Upřímně. Čekala jsem toho od této knížky trochu víc. Dělalo mi trochu problém se do ní začíst a vtáhla mě zhruba až v polovině. Třeba Naslouchač je v tomhle žánru mnohem lepší.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Nenávidím a miluji Nenávidím a miluji](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/186931/nenavidim-a-miluji-186931.jpg?v=1388585347)
Kniha byla skvělá! Přečtela jsem ji jedním dechem. Myslím, že se jedná o začátek skvělé české tvorby! Ačkoliv se mi od autorky nedaří zjistit, zda napíše další díl, velmi bych to ocenila! Susan, do toho!:-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)