thomas1330 komentáře u knih
Tato kniha byla výjimečná! Čím déle času uběhlo od přečtení, tím více na mě kniha doléhá a volá znovu po přečtení. PS: po zhlédnutí traileru k filmu, jsem 4 minuty nedýchal a bylo krasné vidět představu knihy v obrázkách
Výborná kniha se skvělým příběhem. Jestli máte rádi still ala Forsyth, tak určitě nezklame.
Toto byl muj prvni komiks ktery jsem cetl. Nejenom, ze jsem cetl s uzasem, uzival si naprosto nadhernou ilustaci, ale hlavne jsem byl prekvapem inteligenci, kterou tato kniha ma v sobe. Autor, ktery je podle mne genialni silenec odvedl naprosto dokonalou praci. Mimochodem film byl taktez vyborny a byl jsem prekvapen, ze se drzel dejove linie. Nadhera
Fanouškem kapely jsem zase až tak moc nebyl, ale po této knize jsem toužil, jelikož jsem četl pár úryvků. A rozhodně mě nezklamala, je pravda, že některé pasáže jsou o laděních a čistě hudebních věcech, kterým porozumí především muzikant, nicméně sám autor zmiňuje, že jestli tomu nerozumíte, ať ten kousek prostě přeskočíte. Jinak kniha je velmi svižná, zábavná a plno lidí musela i naštvat. Nicméně tohoto pána obdivuji, už jenom za to co prožil a že vůbec ještě žije :-)
Výborná kniha, která mě naprosto pohltila. Rozhodně nesrovnávat s Kmotrem, protože každá z těchto knih je prostě jiná a určitě ji doporučuji všem, kteří mají rádi vůni Sicílie. Tuto knihu určitě ocení fanoušci toho žánru, protože podle mě to patří mezi špičky.