ThrillerLove komentáře u knih
V jednom momentě v knize jsem si myslela, že se pozvaracím. Něco bylo fakt hodně čtivé něco "méně". Takový lepší průměr.
Velmi zajímavá kniha. Musím se přiznat, že takový konec bych nečekala. Ale bez takovéhoto konce by to nebylo ono. Velice zajímavé čtení. Ale klidně by mohlo být pokračování
Erotiku nečtu, ale tohle mě vážně zaujalo, tak jsem si pořídila. Na začátku js se musela smát nečekala jsem hned takový slovník no nicméně mě to fakt nadchlo. Scény super, očekávala jsem tedy víc děje, ale bylo mi jasné, že se to dozvím v dalším díle (posledním) nějaké další podrobnosti, což se splnilo. Přečetla jsem Tento díl jedním dechem.
Musíte tento díl vnímat vyloženě jako po*no.
Nejlepší co jsem kdy přečetla. Tuhle sérii musíte buď milovat nebo "nenávidět"
Tohle teda bylo mega dobrý.
Kniha se četla úplně sama a konec bych takový nečekala.
Škoda, že u nás nevyšly předchozí díly. Ale nijak extra mi to nevadilo (příběh mě úplně pohltil), i když tam je občas něco, co bychom se z nich dozvedeli
Jedním slovem wow. Úplně mi kniha vyrazila dech. Máte dojem, jako by byl Eddie s vámi a vyprávěl svůj příběh přímo vám. Né jednou mi ukápla slza. Naprosto vás to pohltí. Je to krátký příběh, velice smutný, sice mi tam trochu něco chybělo, ale Po dočtení vám to téměř nebude vadit, protože je to velmi silné.
Tohle bylo trochu slabší co se týče celé série, ale nebylo to špatné - hlavní postava celkem naivní mladá osoba. Její ex je blbec ... Noo, ale scény docela supr.
Na konci je to i trochu dojemné, ale z celé série je tento díl slabší. Je tam teda více děje. Točí se to kolem řecké mytologie taková erotická fantasy literatura
(SPOILER) Koupila jsem knihu kvůli obálce ,ale zaujala mě i anotace. Moc romány sice nečtu, jenže tohle bylo super. Dokonce i smích byl. Je hrozně hezký jak je spojil všechny dohromady. To "kradení" bylo super ️️. Zajímalo by mě, zda autorka vycházela z vlastní zkušenosti .
S kočkami je prostě sranda pořád.
A co ostatní díly z této série ??? Budou i u nás?
První kniha od autorky, kterou jsem četla.
Začátek takový zdlouhavý, ale na to, že nemám ráda horrory a romány a tahle kniha je obojí tak to bylo fajn čtení.
Romantika v knize fakt skvělá. Takže mi téměř nepřišlo, čtu horror. Jo místy jsem se bála, ale jsem strašpytel obecně. Hlavně když to čtěte večer a pak jděte po tmě domů .
Opět je to kniha ze série a tak i u této série věřím, že další díly se mi budou líbit více. Konec knihy velmi zajímavý.
Kniha se mi dobře četla. Velmi zajímavé, i když vám tak nějak dojde hnedka kdo za tím vším stojí. Občas mi to prešlo trochu chaotické. Nicméně, jsem zvědavá na další díly. Doufám tedy, že budou lepší, protože tohle je všechno určitě teprve jen začátek. Určitě kniha k zamyšlení.
Toto bylo vážně hodně zajímavé. Je super, že je to určené i pro laiky. Nebude to rozhodně poslední kniha - učebnice na téma zdravotnictví, kterou jsem přečetla.
Velmi mě překvapily zmíněné "příběhy" lidí
Kniha velmi zajímavá. I když občas jsem se v tom ztrácela už pak, nicméně jsem se dozvěděla hodně zajímavých věcí a určitě doporučuji přečíst
Musím uznat, že tohle mě teda dostalo. Silnější knihu jsem zatím nečetla. Tohle mě dost vzalo a ty pocity, které jsem měla přičtení byly i pro mě něco nového. Dokonce mě kniha i rozplakala. Kniha je úzká, čtivá. Zpověď je fakt šílená. Asi úplně nejlepší kniha tohoto žánru. Ocenila jsem fotogafie.
jako já nevím, ale mě osobně ta kniha štvala. Od začátku do konce jsem měla nervy na pochodu téměř na všechny postavy v knize. Zpětně takhle to ale nebylo špatný. No podobnou knihu už nikdy číst nechci
Na tuto knihu, jsem se velmi těšila a začala číst hned, jak mi dorazila. Super je, že je to zase z jiného pohledu. Protože tadz není sexuálním otrokem žena, ale muž . Jednu scénu v knize bych klidně oželela.
První a třetí díl na sebe navazuje takže vám do sebe zapadnou různé informace.
Konec je velmi zajímavý. Hlavně co se týče Malcolma.
Nejlepší erotická série, kterou jsem četla a jsem z ní velice nadšená
Vůbec jsem nevěděla co mě čeká, ale jako wow a představovala si úplně něco jiného. Tohle je vyloženě pro silné žaludky. Vepřek mě tam místy dost štval. A konec knihy ... No to mi přišlo dost ujetě přehnané. Takové málo věrohodné. Jinak kniha fakt super ️
Závěr jsem teda nečekala ...
Byla jsem jednou po obědě tak po večeři. U slabších povah by se dalo říct, že ti může vyvolávat dočasné vegetariánství
Na začátku mi trvalo, než jsem se v knize zorientovala. Mohlo tam byt vždycky, jaké postavě kapitola patří. Je vidět, že každá postava má svoje problémy z minulosti, které se odrážejí i v přítomnosti a to ne zrovna v malé míře. Hlavně jedna postava tam je extrémně divná .. a není jediná na Lucy je taky něco zvláštního.
A taky je divnej David ... Omg jak si vůbec někoho může někdo pustit takhle do domu. Matka je teda extra naivní...
Příběh byl napínavý líbilo se mi to. Akorát otevřený konec mě překvapil. No nakonec se není čemu divit, když je to první díl. Těším se na další.
Příběh byl podle mě dost skličující a silný na psychiku člověka.
A ještě jedna taková věc. Dům který, zdědila Serenity (Libby) bych na jejím místě prodala. Protože být s takovými lidmi, kteří už tam žili pod jednou střechou je dost o hubu. Navíc když je pořádně nezná. Nicméně je možný, že by ji něco provedli. Ale mám dojem, že by ji provedli něco tak, jako tak.
Tohle mě zaujalo už jen názvem samozřejmě i anotací. Druhá kniha kterou, jsem přečetla z vyprávění třech postav. Zakladatel mě místy štval.
No autor docela vystihl budoucnost, protože se obávám, že je docela možný, že něco podobného v budoucnu se nám nevyhne. Začátek je pomalejší, ale nijak extra mi to nevadilo.
Jsem zvědavá na film. Ale v tomto případě bude kniha nejspíše lepší.
Více i tomu nemám co říct, protože je všechno napsané v komentářích níže.
Hned na začátek mě zaujalo, že vyprávění je rozdělené na tři části, z pohledu všech členů domácnosti. Vážně skvěle vymyšlené. Kniha je čtivá.
Matka ví, co dělá, ale ta dcera to je taková "slepice". Nicméně na otce sem si udělala takový názor, že chudák neví co se děje. Ale je to s největší pravděpodobností daně tím, že je farář.
Nejvíce mě zaujal pohled dcery. Kniha je vážně super, ale na konci jsem byla trochu ztracená a nevěděla kdo vraždu provedl.Musela jsem si konec přečíst ještě jednou
Kniha je velmi zajímavá. Nedá se říct,že je to horší nebo lepší kniha s porovnáním s PACIENTEM jsou na téměř na stejné úrovni nicméně na rozdíl od "horroru" je to thriller a tím pádem je kniha o krapet lepší.
Rozhodně neuškodí přečíst si obě knihy. Každá má něco do sebe.
Nejvíce se mi líbily části ze sirotčince.
Nemám ráda podobné knihy. Když jsem se dozvěděla, že podobná kniha existuje říkala sem si, že si ji asi neprečtu. Vůbec mi to nedošlo, že ji držím v ruce, když jsem četla anotaci. I když začátek je téměř podobný a přemýšlela jsem jestli mám číst dál. Ale rozhodně přečtení této knihy nebyla chyba. Protože při dalších kapitolách se mi kniha víc a víc zamlouvala
Velmi zajímavá napínavá kniha.
Tenká, ale vůbec to nevadí konec mi přišel takový slabší. Lehce hororová. První kniha od tohoto spisovatele.
Bude film, který se připravuje produkuje Ryan Raynolds. Nicméně jsem si právě knihu představovala jako kdyby to byl právě film. Takže se upřímně domnívám, že v tomto případě bude film nejspíše lepší, ale kdo ví.
Ale to, aby člověk přišel k pacientovi a zešílel nebo se zabil bych se fakt nepřiblížila.
Víte, že existuje podobná kniha s názvem TRANS ? Autor to vůbec netušil a ani nevěděl, že takováto podobná kniha existuje. Po pravdě jsem měla dojem, na začátku, že čtu pacienta.
Ale nenechte se zmást každá z těchto knih má to svoje kouzlo