TimeLord komentáře u knih
Pred nejakou dobou som túto sériu čítaval
Súhrn postáv atď. Všetko som to tam nečítal, ale bavilo ma interview s autormi.
Komentár k celej sérii:
Najprv som videl anime, ktoré ma do polovice strašne bavilo. Zistil som, že vyšla aj manga v češtine, a nemohol som to nekúpiť. Naozaj dobre spracované, kresba pekná, skoro všetky postavy boli podarené, a samostatná myšlienka zápisníku smrti je výborná. Manga je naozaj skvelá. Jediné, čo mi vadilo bol Near, ale dokázal som to prežiť. Je to napínavé dielo, s výbornou atmosférou, myslím, že som si to užil viac než anime.
Komentár k celej sérii:
Muž, který se smál je veľmi dobrý komiks s Batmanom a Jokerom, hlavne pre mňa, pretože mám obidve tieto postavy veľmi rád. Kresba bola dobrá, a žiadne mínus nevidím.
Kameňák je druhý komiks v tejto knihe, a ten tiež nesklamal. Páčil sa mi o trochu menej ako ten prvý, ale vôbec som sa nenudil.
Sériu Harryho Pottera som začal čítať v ôsmych rokoch. Čo povedať, bola to jedna z mojich najobľúbenejších.
Strašná blbosť, nedokázal som to do bojovať dokonca.
Príbeh by ani nebol zlý, ale tie postavy mi nejako moc nesadli