trynitrix komentáře u knih
Kniha ok , kdo by nechtěl chodit s celebritou :-D aspoň trochu :-D nebo ve snu :-D Jen mi vadily ty jejich jména jak to číst nebo vyslovit ,kámoška co to zrovna četla semnou ať to čtu jako vagína :-D :-D tak jsem si to zkratila na vang ;-)
Další oddychovka na čtení ale tady jsem se vtípkům smála od začátku až do konce pěkný těším se na další knižní vydání. "třeba o Romanovi" :-D
Drew byl úžasný a Emerie také, mezi nimi to sršelo už od začátku a vývoj příběhu zajímavý i to se může stát.
Pěkný zakončení série.
Kdo by si nepřál sexy souseda :-D
Opět čtivé a napínavé ale jako co ten konec sakra to nám dělají schválně :-D
Kniha je hodně čtivá, návyková a příběh vás pohltí. Děj je hodně emotivní, je to z extrému do extrému, prostě mazec :-)
V určitých momentech věty typu jako: Z lásky k nenávisti jen krůček a opačně :-) to přesně vystihuje Trevise a Abby...
Knihu doporučuji k přečtení!
Tak tato kniha pro mě byl příběhově slabší, na úkor minulého dílu kvůli konci jsem musela dat 4* ale tady opět konec velký zvrat, který si říkáte opět cože??? takže dávám o hvězdu méně.
Nevím prostě mi tento příběh přišel dlouhý táhlý a některé věci o ničem, asi mě nejvíc bavily pasáže s Jonahem :-D
Tak jsem zvědává na další pokračování ;-) jestli to bude mí zase tu dřívější jiskru ;-)
Na to že to byl závěrečný díl, tak jsem teda čekala od Juliana víc a o hodně víc, aby to bylo strašidelnější a on spíš ukázal skoro tu lepší jeho stránku, jak jinak přece kvůli Jenny :-D láska až za hrob :-D Myslím že, kdybych tyto 3 knihy nečetla o nic bych nepřišla ale zvědavost byla větší :-D
Kniha pěkná ale na mě příběh moc uspěchaný Seznam skandálních snů byl lepší :-)
Čtenářská výzva 2016: 13. Kniha autora oceněného Nobelovou cenou
Tuto knihu jsem měla už v merku pěkně dlouho dokonce jsem měla staženou audio knihu a určitě si ji i poslechnu ale nakonec se mi to hodilo do výzvy tak jsem si ji přečetla a byla jsem ráda, příběh o starci je pěkný od začátku výpravy vás vlastně pohaní jen to jak to sním vše dopadne i když chvílemi mi ho bylo líto ale držela jsem mu palce. ;-)
Čtenářská výzva 2016: 5. Kniha, která byla přeložena do angličtiny
Tuto knihu jsem si vybrala kvůli výzvě i když se mi seriál líbil více, když jsem byla malá ale kniha také měla své kouzlo.
Tak tohle byla pecka i když jsem si řikala jak je Lana blbá (chvílema mě jako vytáčela) proč to dělá a pak bum ahaaaa proto :-D mno pěknej zvrat a nečekanej ale hned v daným okamžiku vám to dojde ani nemusí pořádně vyzradit to tajemství.
Jinak námět na knihu byl velice zajímavý.
Brant a Lee mnoo každý měl to svoje ;-)
Myslím že kniha se mi líbila více než ty dvě předchozí. Klasický nenáročný napívavý a já nevíc co ještě prostě super a doporučuju všema deseti :-) Vivien a Clark k tomu není co dodat až přečtete pochopíte ;-) a Hank Kovboj? iq houpacího koně :-D
Knihu jsem si vybrala na ukor obálky že mi padla do oka a pak po přečtení anonce sem byla 100% rozhodnutá. Příběh se mi moc líbil mám ráda když takhle cestují a poznávají se Road trip něco jako ( Amy a Roger- taky moc pěkná kniha) Cam byla fajne holka Nat ta už mě vytočila na první straně sem si řikala co to je za krávu :-D a Andrewa jsem si taky hned oblibila. A konec neříkám se mi neukápla slzička ,moc pěkný :-) a ten Happy end mě teda dostal to bylo teda moc ale proč ne ,není to Shakespeare :-D možná že i škoda.
Tak šup na dvojku co nám nová dobrodružství přinese :-)
Fajne zakončení a zrovna když se to tak pěkně rozjelo spojení sil upírů a čarodějnic i když vrtkavé ale Samuel si to zasloužil jak by asi Londýn vypadal :-D třeba není konec, bych se ani nedivila kdyby udělali další dil třeba stím setkáním za 25let by bylo fajne další vzrůšo v MysticFall. Damon Stefan a hlavně Cora mi budou chybět :-)
Tak tohle byla pecka, nejlepší díl. Hodně emotivní díl. Sutton i Emmu jsem si velice oblíbila :-)
Myslím že tento díl byl příběhově hodně jednoduchý (slabý) i když čtivý vůči Paříži a Anselovi... :-D ale to je tak vše. Chyběla tomu jiskra co byla v předešlých dílech.
Jsem byla napnutá jak kšandy co nového Emmino vyšetřování přinese a nápad s matkou byl dobrej. Mam v merku už někoho od začátku tak jsem zvědavá nakonec kdo to teda je a teď jak na trní než vyjde poslední díl.
O trošku příběh polevil jelikož už půlku příběhu znáte z předchozího dílu tady je opáčko z jeho strany ale taky zajímavé a pak pokračování děje po tom když byli spolu jak to vše dopadne. :-)
Jojo takova oddechovka :-D Klasický příběh o velký lásce a nedorozumění atd.
Zajímavé bylo prolínámí příběhu přítomnosti a minulosti jak to na sebe navazovalo zajímavý nápad :-)
Musím dát 5* za konec :-D Ze začatku jsem byla hodně zamotaná do příběhu jelikož se tam vypráví dva příběhy v jiných časových linii což asi trkne každého že to musí mít nějakou souvislost mno ten začatek jsem louskala docela dlouho mno a jak se Izzy dostala do pouště to pak byl hukot :-D jsem to přečetla na posezení jak to s Izzy a Mariatou dopadne prostě boží neuvěřitelný Happy end :-*