Tučňák492 komentáře u knih
Tak už mám přečtenou celou sérii historické ságy rodu Heřmanů, moc povedené, opravdu hezky se to četlo, dokázala jsem se ponořit do děje a užívat si to, až mě mrzí, že to skončilo, klidně bych v tom pokračovala, pane Vondruška děkuji a přeji hodně úspěchů, ať se Vám daří
Tak už držím 4 díl v ruce a jsem zvědavá jak to celé dopadne, co jsem koukala, tak by to mělo být za vlády Marie Terezie, hlavně jak to s rodinou Hermanovcu dopadne, moc se těším a doufám, že to dopadne dobře, až mě mrzí, že to je poslední dil
Tak třetí díl Jarmarečník přečtený a opět nezklamal, moc hezky se to četlo, je fakt, že tento díl byl více zaměřen na platenictví, ale vůbec mi to nevadilo, protože pan Vondruška vás dokáže vtáhnout do děje, moc Vám fandím a spousty takových krásných a poutavých knih pane Vondruško a už se těším na 4 díl, protože jsem zvědavá, jak tato rodinná sága dopadne
Tak druhej díl přečtenej, moc hezky se to četlo, trošku mi to připomínalo Jakuba Skláře, ale jinak moc příjemné čtení a už se řítím do třetího dílu, na kterej se těším a jsem zvědavá jak to s Falknovskou hutí bude pokračovat
Mám za sebou první díl a těším se na tento druhý, doufám, že bude taky tak napínavý a poutavý jako díl předešlý, už se na něj těším.
Tak už jsem ji přečetla, moc hezky se to četlo, přečteno jedním dechem a už se těším na druhý díl, doufám, že bude taky tak čtivý
Tak zrovna jsem začtená do tohoto prvního dílu a moc se mi to líbí, pocházím z Liberce a veškeré sklářské okolí máme projite, už to skoro dočítám a už se těším na druhý díl.