Tučňák492 komentáře u knih
Tak po přečtení série Erika a Patrik, jsem se pustila do série Mentalista, Iluze mám přečteno a pouštím se do druhého dílu Kult. Jsem velice spokojená, paní Camilla nezklamala. Mám ráda tuto autorku, vše co jsem od ní přečetla se mi líbilo. Mohu doporučit
Tak celá série přečteno a jsem naprosto spokojená. Pěkná série, kterou jsem četla jedním dechem. Paní Camille přeji hodně takových dílů, ať se máme na co těšit. Naprostá spokojenost a doporučuji
Tak další díl z této série přečteno, konec opět nečekaný a hlavně otevřený, uvidíme co přinese další díl, už se těším.
Tak to byla zase jízda, hlavně ten konec, napínavý jako vždy, který nečekáte. Moc hezky se mi to četlo a už v ruce držím devátý díl. Celá série čtivá a napínavá, která mě fakt baví a mrzí mě, že už se to chýlí ke konci.
Sedmý díl ze série s hodně smutným koncem, který mě teda překvapil. Četla jsem to jedním dechem. Už se těším na osmý díl. Je pravda, že tuto sérii musíte číst od prvních dílů, protože ty hlavní postavy se ocitají v každém díle a vyvíjejí se. Já se proto těším na další díl, protože jsem zvědavá jak to s nima vypadá a kam je to posune.
Teda to byl hrozně smutný příběh. Vůbec ten hrozný konec, už držím v ruce sedmý díl a doufám, že to s Erikou a Annou dopadne dobře. Další palec nahoru a doporučuji
Tak jsem dočetla pátý díl a musím říct nádhera, krásně se to četlo, místama až smutné a musím říct, že i slza mi ukápla. Paní Camillo jen tak dál a posílám palce nahoru a těším se na šestý díl.
Takže další díl přečtený od C.L. a jsem spokojená, ikdyz ten konec jsem nečekala, v ruce držím pátý díl a jsem zvědavá, jak to dopadne, protože Erika se bude snažit zjistit minulost její matky.
Tak pane Bryndza, celou sérii s Kate jsem přečetla a řeknu Vám, to byla jízda. Vaše knížky se hrozně hezky čtou. Každý díl mě dokázal vtáhnout do děje a zapomenout na okolní svět. Hrozně jsem si to užila, chci Vám tímto poděkovat a popřát hodně takových napínavých knížek.
Pane Roberte opět jste nezklamal, hezky se tento díl četl a už držím v ruce poslední díl. Mám ráda tento druh počteníčka. Ponořit se do knížky hned od prvního dílu a vynořit se v Epilogu. Děkuji a jen tak dál
Páni to byla jízda, druhý díl to samé jako první, napínavý příběh, ktery Vás vtáhne do děje a čte se to samo, v ruce držím třetí díl a těším se na pokračovaní.
Knížku jsem přečetla jedním dechem. Knihy od Steelove čtu hrozně ráda, dokážou Vás vtáhnout do děje a díky tomu zapomenout na okolní svět. Vřele doporučuji a dávám palce nahoru
Náhodně jsem narazila v knihovně v novinkách na tuto knížku a opět krásné čtení ze života z dob válečných, zaměřeno na špionáž. Jsem zvědavá jak to dopadne.
Moje první knížka od Jany Jánské, velice mě zaujala hned od první stránky. Četlo se to jedním dechem, napínavé až do konce.
Další super čtení od pana Bryndzy, chvílemi až husí kůže, můžu říct, že jsem se až bála. Doporučuji a posílám oba palce nahoru.
Tento Třetí díl opět nezklamal, čtivý, hodně napínavý, až děsivý. Hlavně mě překvapil konec, ten jsem nečekala. Těším se na díl čtvrtý. Paní Camillo jen tak dál
K této autorce jsem se dostala čirou náhodou a to formou dárku, bohužel ten dárek byl desátý díl ze série názvem Čarodějnice, takže jsem si sehnala hned tři díly, první díl Ledová princezna se četlo samo, bylo to příjemné čtení, už mám v ruce druhý díl Kazatel a jsem zvědavá na pokračování vztahu Eriky a Patrika, měla jsem hrůzu z tolika dílů, ale autorka C.L. mě mile překvapila a věřím, že se pročtu až do toho desátého darovaného dílů.
Tuto knihu jsem dostala jako dárek a můžu říct, že se mi velice líbila, krásný děj a věřte mi milé knihomolky, že jsem si u ní odpočinula, proto ji doporučuji a zjistila jsem, že má brzy vyjít druhý díl, takže už se na něj těším a doufám, že bude tak poutavý, jako díl první
Pan Bryndza píše hrozně hezky, knihu jsem přečetla jedním dechem
Přečetla jsem spousty knih od Nory, ale tato kniha mě k ní moc neseděla, nebylo to špatné, ale už jsem od ní četla lepší