Elsyino tajemství přehled

Elsyino tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331629/bmid_elsyino-tajemstvi-ung-331629.jpg 4 695 695

Další případ týmu Patrika Hedströma. Tentokrát však bez jeho vedení... Patrik vystřídá svou ženou Eriku na rodičovské dovolené, aby mohla pracovat na další knize. Záhy ale zjistí, jak je pro něj těžké nezapojovat se do vyšetřování. Zvlášť když se najde mrtvola učitele dějepisu na penzi, kterého Erika před časem navštívila.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Motto

Tyskungen, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Elsyino tajemství. Přihlašte se a napište ho.

SisinkaRa
22.01.2025 5 z 5

Camillina série o Erice a Patrikovi je podle jednoho mustru a stylem vyprávění na jedno brdo, ale je tak čtivá a napínavá, jako málokterá. Opět pětihvězdičkové čtení.

lexikon_tf
14.01.2025 4 z 5

V dalším pokračování této série je to tentokrát Patrik, kdo se má starat o dcerku, zatímco Erika je na stopě záhadné smrti starého historika, kterého nedávno požádala o pomoc s rozluštěním tajemství její matky.

Už od začátku série jsme se v náznacích setkávali s Eričinou lítostí nad tím, že matka neprojevovala dcerám přílišné city, naopak to byl jejich otec, od koho se oběma sestrám dostávalo rodičovské lásky.

Rodiče však již bohužel nežijí a Erika, nyní na mateřské s malou dcerkou, nachází na půdě rodného domu podivné tajemství, které se váže k historii její rodiny, respektive právě matky a jejího mládí.

Erika se proto rozhodne poprosit o pomoc stařičkého historika a dějepisce, který se shodou okolností s její matkou zamlada znal. Tento pán však další pomoc Erice již neposkytne, protože je následně nalezen mrtev ve svém domě.

Patrik, který se má doma starat o dcerku, však nevydrží jen přihlížet, jak kolegové otevírají další kriminální případ. Navíc, když se tak úzce dotýká jeho rodiny.

Hezký příběh, opět jsem si užila prostředí a prožívala s protagonisty jejich pátrání. Těším se na další díly, tento pro mě byl zatím nejméně akční, což mu však neubírá na čtivosti. Doporučuji!

lusabl
30.12.2024 4 z 5

Další díl o Erice a Patrikovi, který mě bavil. Líbilo se mi, že se Erika dozví, co stálo za vlažným vztahem její matky k ní a sestře Anně, a že autorka rozehrává i osobní příběhy dalších postav.

Kniha Elsyino tajemství v seznamech

v Přečtených1 111x